Uyuşturcuya karşı olan çeteden uyuşturucu çıktı

Bahri Ö. ve 5 adamı gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda fişek, çelik yelek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen ay Zeytinburnu'nda Ahmet Burak G. tarafından vurularak yaralanan organize suç örgütü lideri Bahri Ö. Ve grubunuda yakın takibe aldı.

UYUŞTURUCU SATICILARINI DARP EDİP SOSYAL MEDYADA YAYINLAMIŞLAR

Sosyal medya üzerinden uyuşturucu satıcılarına karşı olduklarını izlenimini vermek için Bahri Ö. Ve adamlarının uyuşturucu satıcılarını çırılçıplak soyarak darp ettikleri ve bu görüntüleri de sosyal medya üzerinden yayınladıkları tespit edildi.

AYNI ÇETE ÜYELERİ UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI

Organize polisi, Bahri Ö. Ve adamlarına yönelik operasyon düzenledi. Bahri Ö. 5 adamıyla birlikte gözaltına alındı. Bahri Ö.'nün adamlarının ev aramalarında 92 adet fişek, çelik yelek ve bir miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

İKİ ÇETENİN KANLI HESAPLAŞMASI SÜRÜYOR

Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Bahri Ö. Ve Burak D. liderliğindeki iki gurup arasındaki silahlı çatışma devam ediyor. Bahri Ö.'ye silahlı saldırıda bulunan Ahmet Burak G., yakalanırken, Burak D.'nin babası Faruk D.'de uğradığı silahlı bir saldırıda hayatını kaybetmişti. Faruk D. saldırısının Bahri Ö. Gurubu tarafından yapılıp yapılmadığı araştırılıyor.