Yerli Vampir

Genç yetenek Baran, Twilight (Alacakaranlık) serisindeki efsane karakter Edward’a (Robert Pattinson) olan şaşırtıcı benzerliği ile hayranlarının dikkatini çekiyor.

Baran’ın Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflardaki dünyaca ünlü oyuncuya olan benzerliği giderek çok sayıda kişinin radarına giriyor. Yerli Vampir Baran, stili ve imajı ile de hayranları tarafından Edward’a çok benzetiliyor.

Albüm Şubat’ta

Baran’ın 15 gün sonra yeni şarkılarının tanıtım videoları Youtube kanalında ve Instagram hesabında yayınlanmaya başlayacak. Şubat’ta piyasaya çıkması planlanan ve birçok ünlü isimle çalışılan albümde Alper Atakan, Ozan Çolakoğlu ve Selim Öztürk emeği geçen isimlerden sadece birkaçı.

Baran Hakkında:


7 yaşından beri İstanbul’da yaşayan Baran, orta öğretimini tamamladıktan sonra Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. Burada nota yazma ve nota okumayı (solfej) öğrendi. Gitar, bağlama ve piyano çalabilen Baran, üniversiteyi bitirdikten sonra bir sene İstanbul Üniversitesi Konservatuarı, Müzikal Bölümü’nde öğrenim gördü. Dans derslerinin yanı sıra Burak Sarımola’dan oyunculuk dersleri aldı. 2016 yılında Keşanlı Ali Destanı ve Lüküs Hayat müzikallerinde rol aldı.