Ünlü futbolcudan rüşvet alan 2 polis gözaltına alındı

Sanal kumar operasyonundan hakkında 8.5 yıl hapis cezası alan eski futbolcu Gürcan Çarkçı' ve kardeşi Sercan Çarkçı'dan 2 milyon lira rüşvet isteyen 2 polis memuru gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü'nün 'Aranan Şahıslar Bürosu'nda' görevli 2 polisin, aranan kişileri yakalayarak rüşvet karşılığında serbest bıraktıklarını tespit etti.

ESKİ FUTBOLCUDAN 1 MİLYON LİRA RÜŞVET ALMIŞLAR

Aranan Şahıslar Büro Amirliğinde görevli polis memurları M.D. Ve H.Y.'nin sanal bahis operasyonu kapsamında 8.5 yıl hapis cezası alan ve firarda bulunan eski futbolcu Gürcan Çarkçı ile kardeşi Serkan Çarkçı'yı gözaltına aldıkları ve 1 milyon lira rüşvetle serbest bıraktıkları ileri sürüldü. Polis memurlarının aynı kişilerden 1 milyon lira daha rüşvet istediği tespit edildi.

RÜŞVETÇİ POLİSLER GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, aynı şube içerisinde görev alan rüşvetçi polisler M.D. Ve H.Y.'yi gözaltına aldı.

ESKİ FUTBOLCU VE KARDEŞİ ARANIYOR

Hakkında 8.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski futbolcu Gürcan Çarkçı ve kardeşi Serkan Çarkçı'nın aranması devam ediyor. Çarkçı kardeşlerin avukatı Murat Sultansu, “polisler müvekkilimi yakalayarak gözaltına alıp haraca bağlamışlar, polisler hakkında şikayetçi olduk”dedi.