Ukrayna'da üniversite öğrencisi olan iki Türk kızını evlerinde öldüren katil zanlısı Hüsnü Can Çökmez, Pendik'te bir mezarlıkta yakalandı. Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, gözaltına alınan katil zanlısının üzerinde kurusıkı tabanca ve bıçak bulundu.

Ukrayna'nın Harkov kentinde üniversite öğrenimi gören Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi'ni öldüren katil zanlısı Hüsnü Can Çökmez'in 2 Ocak'ta Türkiye'ye giriş yaptığı belirlendi.

Zanlı polis ekiplerinin çalışmalarıyla Pendik Kurtköy Mezarlığı'nda yakalandı. 21 yaşındaki zanlının üzerinden kurusıkı tabanca ve bıçak çıktı. 

Gözaltına alınarak emniyete götürülen Çökmez'in sorgusu sürüyor. 
 

Ukrayna'da, Harkov Ulusal Karazin Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olan 20 yaşındaki Buket Yıldız ve 22 yaşındaki Zeynep Hüsünbeyi'nden haber alamayan arkadaşları durumu polise bildirmiş; kızların kaldıkları Harkov'daki Valentinovskaya Caddesi üzerindeki bulunan apartman dairesine giden polis ekipleri, kızların cansız bedenleri ile karşılaşmıştı. Yapılan incelemede öğrencilerin bıçaklanarak öldürüldükleri tespit edilmişti.