Neden karton bardak kullanmalıyız ?  

Karton bardaklar kullan at sınıfında en çok satan çok yönlü ekonomik ürünlerdir. Karton bardaklar günlük kullanıma uygun ve içecekleriniz için tasarlanmış pratik çözümdür.

Düz beyaz(baskısız) olarak ve renkli (baskılı) alternatifleri sunan firmamız Aycup © markalı ürünlerimiz ile çekici tasarımlar sunmaktayız. Karton bardaklar yer tasarrufu sağlayan yapısı ile depolama alanlarını fazla işgal etmez.

Üstün dayanıklığa sahip olan ürünlerimiz içeceklerinizin yoğunlaşmasını engelleyen dirençli yapısı ile ısı yalıtımı sağlar. 1 sınıf polietilenle içinde bulunan likiti korur. Karton bardaklarımız sızıntıyı ve likit çıkışı engellemek ve güvenlik aşısından sağlam olması için 1 sınıf polietilenli iç yapıya sahiptir.

Karton bardaklar (Selüloz) kağıttan yapılmış ve sıvının kağıdı ıslatmamasını önlemek için mum veya plastikten kaplanmış tek kullanımlık kaplardır. Kağıt bardaklar hijyenik olup uzun süre sıcak ve soğuk sıvı depolayan gıda sınıfına giren kağıtlardan imal edilir.

Bilinçli tüketiciler sayesinde kağıt bardaklara olan talep her geçen gün artmaktadır. Karton bardaklar muadillerine nazaran daha çevreci olup, gıdaya uygun ham madde kullanılan yapısı sayesinde enfeksiyon bulaşmalarına maruz kalınmadığı için gittikçe kullanıcılar tarafından popüler olmaktadır. 

Karton bardaklar büyük ölçüde, toplumun ve iş hayatının kalabalık mekanlarında kullanılmaktadır. Örnek verecek olursak ; şirket genel merkezlerinde, fabrikalarda, eğitim kurumlarında, seyahat firmalarında, yemekhanelerde, kantinlerde, endüstriyel alanlarda, restoranlarda, kahve ve çay dükkanlarında, fast foodlarda, süpermarketlerde, sağlık merkezlerinde ve bir çok etkinlik organizasyonlarında kullanılmaktadır.

Karton bardaklar, günlük kullanıma uygun ve günlük ihtiyaçlara cevap verebilen yapısı sayesinde yüksek miktarda satışı yapılmaktadır. Yüksek piyasa talebini karşılayacak karton bardak üreticileri tedarikçileri ve satıcıları sayesinde kolaylıkla karton bardak ürünlerine ulaşmanız kolay olmaktadır.

Karton bardaklar eğlencelidir, modelleri, desenleri şıktır, pratiktir ve fiyatları cam bardaklara oranla çok düşüktür. Tek kullanımlık olan sağlıklı  karton bardakları İlk kez siz kullanılırsınız, kullanıcıya büyük ölçüde  tasarruf sağlar.  Karton (kağıt) bardaklar,  insan sağlığına ve çevreye tam uyumlu hijyenik, ekonomik, kullan at ürünlerdir. Doğaya %100 dönüştürülür.