Otogarda UBER dayak

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda sabah saat 06.00 sıralarında valiz almaya gelen UBER sürücüsü Bahtiyar Toslu, otogarda çalışan 10 kadar taksicinin saldırısına uğradı. Tartaklanarak darp edilen UBER sürücüsü sağduyulu birkaç taksicinin araya girmesiyle canını zor kurtardı.

Taksi şoförlerinin UBER’e olan nefret ve şiddeti bir türlü bitmek bilmiyor. Neredeyse gördükleri her yerde UBER sürücülerine saldıran taksici esnafı bu seferde UBER sürücüsüne İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda saldırdı.

UBER SÜRÜCÜSÜNE ŞAFAK VAKTİ DAYAK

UBER’e VİP hizmet veren Mercedes Vito marka bir araç sabah saat 06.00 sıralarında otogara geldi. İddiaya göre UBER sürücüsü otogara çağıranlarda taksicilerdi. Müşteri valizini almak için turizm firmasının ofisine gitmek için aracından inen UBER sürücüsü Bahtiyar Toslu, biranda 10-15 kadar taksicinin saldırısına uğradı. Taksiciler, ‘buraya hizmet veremezsin, buraya gelemezsin, kim olursan ol buranın taksicileri biziz’ diyerek UBER sürücüsünü darp etti.

UBER SÜRÜCÜSÜ CANINI ZOR KURTARDI

Yaklaşık 10-15 kişilik taksici tarafından hakarete ve dayağa mağdur kalan UBER sürücüsü Bahtiyar Toslu, araya giren sağ duyulu 2-3 taksicinin araya girmesiyle öfkeli şoförlerin elinden kurtularak otogardan ayrılmayı başardı.

UBER sürücüsü Bahtiyar Toslu’nun kendisini darp eden taksi şoförlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.