İstanbul Akvaryum ‘Maceracı Çocuklar Survivor’ Etkinliği ile çocukları macera ve heyecan dolu bir 23 Nisan yaşamaya davet ediyor. Etkinliğe özel kurulan dev oyun parkurunda çocukların birbirinden farklı 5 etapta yarışarak eğleneceği etkinlik, 21-23 Nisan tarihlerinde 13.00 - 18.00 saatleri arasında düzenlenecek. 

İstanbul Akvaryum’da Bayram Sürprizi:

Maceracı Çocuklar Survivor Etkinliği ve Küçük Oyuncular Geçidi

İstanbul Akvaryum ‘Maceracı Çocuklar Survivor’ Etkinliği ile çocukları macera ve heyecan dolu bir 23 Nisan yaşamaya davet ediyor. Etkinliğe özel kurulan dev oyun parkurunda çocukların birbirinden farklı 5 etapta yarışarak eğleneceği etkinlik, 21-23 Nisan tarihlerinde 13.00 - 18.00 saatleri arasında düzenlenecek. Bu arada ünlü çocuk oyuncular Zeynep Selimoğlu, Berat Efe Parlak, Alihan Türkdemir, Lavinya Ünlüer ve Doğancan Sarıkaya da İstanbul Akvaryum’u gezerek, büyülü dünyasını keşfedecek.

Üstelik bayramı 2 gün önceden kutlamaya başlayan İstanbul Akvaryum’da, 21-23 Nisan tarihlerinde biletler 23 TL’lik indirim ile yetişkinler için 69 TL yerine 46 TL, çocuklar için ise 44 TL’den 21 TL’den satışa sunuluyor.

7’den 77’ye herkese heyecanlı ve keyifli saatler geçirten Türkiye’nin en büyük akvaryumu İstanbul Akvaryum, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukları heyecan ve macera dolu günler geçirmeye davet ediyor. 21- 23 Nisan tarihleri arasında çocukları, Akvaryum bünyesinde yer alan Süveyş Kanalı alanında kurulan oyun parkurunda büyük sürprizler ve heyecanlı dakikalar bekliyor. Saat 13.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek Maceracı Çocuklar Survivor Etkinliği’nde isim yazdırarak ve güvenlik tedbir kıyafetlerini giyerek yarışmaya katılım gösteren çocukları heyecan dolu 5 etap bekleyecek: Engelleri aşma, harflerden oluşan merdiveni inip çıkma, halatlara tırmanma, lastiklere basarak geçme ve ellerindeki harflerle kement atma… Parkuru tamamlayan her çocuk diğer çocuklarla birlikte boyama ve süsleme atölyesine de katılarak, yaratıcılığını ve hayal gücünü ortaya çıkaracak.

Ünlü çocuk oyuncuların da favorisi

Tatil ve bayram günlerinin favori adresi İstanbul Akvaryum 23 Nisan nedeniyle birbirinden renkli ve ünlü ziyaretçilerini de ağırlayacak. Ünlü çocuk oyuncular Zeynep Selimoğlu, Berat Efe Parlak, Alihan Türkdemir, Lavinya Ünlüer ve Doğancan Sarıkaya da İstanbul Akvaryum’u gezerek, büyülü dünyasını keşfedecek.

Bayrama özel indirim

17 bin kara ve deniz canlısı, Tükiye’nin ilk kutup penguenleri ve Maceracı Çocuklar Survivor Etkibliği ile keşif dolu ve heyecanlı bir bayram eğlencesi vaat eden İstanbul Akvaryum’un bir sürprizi daha var! Herkesin bayram neşesini yaşaması için bayramı 2 gün uzatan Türkiye’nin en büyük akvaryumu, bu keyfi 21-23 Nisan tarihleri arasında 23 TL indirim ile yetişkinler için 69 TL yerine 46 TL’ye, çocuklar için ise 44 TL yerine 21 TL’ye sunuyor.

www.istanbulakvaryum.com

İstanbul Akvaryum Hakkında

17.000 nüfusuyla İstanbul Akvaryum, 2011 yılından itibaren dünya denizlerinde yaşayan balık türlerini yeni nesil teknoloji ve temalarıyla sergilemeye devam ediyor. Karadeniz’den Pasifik’e uzanan toplam 17 tema ve 1 adet Amazon Yağmur Ormanıyla görsel bir şölen sunan İstanbul Akvaryum, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olma özelliğini de taşıyor. Dünya üzerinde oldukça nadir bulunan, palyaço balıklarından, limon köpekbalıklarına kadar pek çok türde balığı izleme fırsatı sunan İstanbul Akvaryum; alanları, ses ve ışıklandırma sistemleriyle de dünya denizlerinden sahneler sergiliyor.