​İGF VİDEO MAPPING İLE GALATA KULESİ’NDE YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

İstanbul Gençlik Festivali kapsamında Galata Kulesi’nde muhteşem bir görsel şölen sunuyor. İstanbul’un simgelerinden Galata Kulesi 10 gün boyunca 21:00-24:00 saatleri arasında İGF Video Mapping gösterisiyle geceyi renklendirecek.

2-6 Mayıs tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle bu sene üçüncüsü düzenlenecek İstanbul Gençlik Festivali için gün sayılıyor. Bu yıl bir milyon ziyaretçinin beklendiği festivalin tanıtımı için Galata Kulesi’ne özel bir film hazırlandı.

Tarihi Galata Kulesi'nde 10 gün boyunca 21:00 – 24:00 arasında Galata Kulesi’ne özel Video Mapping gösterileri yer alacak. İzleyenlere muhteşem bir deneyim yaşatacak görsel bu özel gösterimde ses, ışık ve görsel animasyonların yer alacak ve İstanbul Gençlik Festivali’ne özgü tasarımlar kullanılacak.

BAŞKAN UYSAL: İSTANBUL’DA MAYIS AYI “GENÇLİK AYI”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, dün yapılan İGF basın tanıtım toplantısında geçmişte Mayıs ayında sadece 19 Mayıs’ın kutlandığını belirterek, “Artık Mayıs ayı gençlik ayına dönüştü. İBB olarak Mayıs ayında gençlere yönelik etkinliklerimiz var. Gençlik Festivali’nin yanı sıra Yelken Yarışları, Dragon Bot Festivali, Etnospor Kültür Festivali, Gençlik Kampı gibi Şehir Tiyatrolarımızın 9-19 Mayıs arasında ‘Genç Günler’ diye gençlere yönelik oyunları var” diye konuştu. İstanbul’da Mayıs ayının “Gençlik Ayı” olacağını kaydetti.

Program akışı