Fatih Cansızoğlu, İstanbul TÜRSAB Asya BTK Başkanlığına Aday oldu!

Tatil Bahçesi firmasının sahibi (www.tatilbahcesi.com ) Fatih Cansızoğlu, 21 Ekim 2019 Pazartesi günü yapılacak TÜRSAB ASYA Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

1996 yılından itibaren turizm sektörünün içinde olduğun belirten Cansızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cansızoğlu, "Sektöre uzun yıllar hizmet etmiş birisiyim. Bilgi ve tecrübeyi gelecek nesillere aktarmak, yaptığın mesleğin gelişmesi ve ilerlemesi için çaba sarf etmek, insanın doğasında olan bir şey. Mesleğimizin büyük sıkıntılar olduğunun farkındayım. Sadece bizim değil, sektör içindeki diğer aktörlerinde sıkıntıları var. Bu nedenle bizim çözüm için önderlik yapmamız lazım. Bu görevi layıkıyla yapacağıma inandığım için göreve talip oldum. Değerli meslektaşlarım, hedeflerimizi hep birlikte gerçekleştirmek adına sizlerinde 21 Ekim Pazartesi yanımızda olmanızı temenni ediyorum. . Diğer adaylarına başarılar diler, gerçekleşecek olan BTK Başkanlığı seçiminin meslektaşlarımız İçin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Fatih Cansızoğlu, özel bir üniversitede rekreasyon bölümü derslerinde danışman eğitmen olarak olarak da görev yapmaktadır. Alaçatı Kemerlihan Deluxe hotelin sahibi olan Cansızoğlu, İÇ TURİZM, OUTGOING, YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI VE INCOMING yaparak iş hayatına devam etmektedir.