Buket Şişek'i hastaneye götüren erkek arkadaşının kaçtığı öğrenildi

İstanbul Esenyurt’ta, günlük kiralanan evde gepegenç bir kız düşerek hayatını kaybetti. Henüz 18 yaşına yeni girmiş olan Buket Şişek,  günübirlik kiralık evin 5’inci kattaki dairenin penceresinden düşerek ağır yaralandı. Ağır yaralanan Şişek'i erkek arkadaşı hastaneye bırakarak kaçtı. Olayın yaşandığı evde uyuşturucu ve içki bulundu. 

İDDİAYA GÖRE OLAY PERŞEMBE GECESİ YAŞANDI

Görgü tanıklarına göre bir genç taksiyle özel bir hastaneye geldi. Ağır yaralı Buket Şişek'i hastaneye bırakan genç kayıplara karıştı.

Doktorlar tüm müdahalelere rağmen genç kızı kurtaramadı. 18 yaşındaki Buket Şişek hastanede hayatını kaybetti.

TAKSİ ŞOFÖRÜ OLAYLARI ANLATTI 

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  Buket Şişek’in hastaneye getiren taksiyi buldu. Taksi şoförü, ifadesinde bir gencin “Abi arkadaşım 5’inci kattan düştü” diye yardım istediğini, sonra da yaralı kızı kucağında otomobile getirdiğini anlattı. 

GÜNÜBİRLİK KİRALIK EVDEN DÜŞMÜŞ 

Polis ekipleri, Buket Şişek’in Esenyurt’taki bir rezidansın 5’inci katında bulunan ve günlük kiralanan dairenin penceresinden düştüğünü tespit etti. 

Dairede arama yapan polis, uyuşturucu ve içki buldu. Ön otopsisi tamamlanan genç kızın vücudunda kırıklar olduğu, ayrıca darp izi olduğu düşünülen izlere rastlandığı öğrenildi. 

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şişek’in düşme sebebini araştırırken, aynı dairede kaldığı ve olay sonrası genç kızı hastaneye bırakıp kaçtığı belirlenen arkadaşını bulmaya çalışıyor. 

 

ALEYNA CAN'DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Kartal’da günlük kiralanan bir dairede 1 Aralık’ta meydana gelen olayda da 17 yaşındaki Aleyna Can erkek arkadaşı tarafından başından vurularak öldürülmüştü.