Vatandaşların kurallara dikkat ettiğini ifade eden Başkan Rıza Akpolat, esnafa da sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.

Ülke genelinde Koronavirüs salgını sonrası başlayan kontrollü sosyal hayat dönemi kapsamında vali, kaymakam ve belediye başkanları il ve ilçelerde denetimler gerçekleştiriyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ile ilçe genelinde Koronavirüs tedbirlerine ne kadar uyulduğu konusunda denetim gerçekleştirdi. Ortaköy, Arnavutköy, Kuruçeşme ve Beşiktaş Çarşı da gerçekleşen denetimlerde vatandaşların maske kurallarına uyduğu görülürken esnaf ve iş yeri sahiplerine ise masa ve sandalyeleri sosyal mesafe kurallarına göre ayarlamaları konusunda uyarı geldi.

Başkan Rıza Akpolat yapılan denetimlerle ilgili olarak sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş Kaymakamımız Önder Bakan ve Emniyet Müdürümüz Ercan Çamırcı ile birlikte pandemi denetimi kapsamında ilçemizde incelemelerde bulunduk. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyan vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Denetimlerimizi sürdüreceğiz.”