Belediyemiz, sokaktaki can dostlarımız için çalışmaya ve onları koruyan uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. 7 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen Beşiktaş Belediyesi Meclis Toplantısında ilçe sınırlarımız içerisinde evcil hayvan ticaretini yasaklamak için ilk adım atıldı. Belediye meclisinde getirilen öneri ile Beşiktaş’ta evcil hayvan satışının yasaklanması görüşülerek konuyla ilgili süreç başlatıldı.



Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat:"Göreve gelirken can dostlarımızı asla yalnız bırakmayacağımızı söylemiştik. İşte bu anlayışla Beşiktaş’ta evcil hayvan ticaretini yasaklıyoruz."

Beşiktaşlı vatandaşlarımızın sevinçle karşıladığı öneri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Rıza Akpolat, şöyle konuştu:  "Her canlının yaşam hakkını savunuyor ve bunun gereğini yapıyoruz. Evcil Hayvan Ticareti kabul edilemez bir işkencedir. Bu işkenceyi sonlandırma kararını yaşama geçiriyoruz. Yeni bir anlayışla hayatı, doğayı ve bütün canlıları kapsayacak bir yaklaşımı Beşiktaş’ta başlatıyoruz. Bugün ilk adımı atarak belediye meclisimizde süreci başlattık. Hayatı paylaştığımız dostlarımızın iyiliği için çalışmayı sürdüreceğiz."