BEŞİKTAŞ UĞUR MUMCU CADDESİ YENİLENDİ

İstanbul’un trafik ve yaya sirkülasyonunun yoğun olarak yaşandığı caddelerinden biri olan Beşiktaş Uğur Mumcu Caddesi, İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yenilendi. Yaklaşık 2 kilometre yol üzerinde yapılan asfalt ve yaya alanları, caddeyi daha estetik bir görüntüye kavuşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbullu vatandaşların rahatı ve konforu için hizmetlerine devam ediyor. Beşiktaş sınırları içinde bulunan ve şehrin önemli caddelerinden biri olan Uğur Mumcu Caddesi, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından tamamen yenilendi.

Cadde üzerinde asfalt kaplama, kaldırım, refüj çalışmaları yapıldı. Toplam 2 kilometre yolda yaklaşık 6 bin ton asfalt serimi yapılarak, caddenin bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Ayrıca caddenin altyapı hatları ve sinyalize kavşakları tamamen revize edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, kent halkına daha iyi hizmet vermek ve trafik yoğunluğunu hafifletmek için teknolojinin tüm imkanları kullanılıyor.