Liseli gencin ölümüne neden torbacı yakalandı

Ataköy’de 17 yaşındaki liseli öğrenci A.S.S. (Ali Serhat Sarı) 10. Kattaki evlerinin camından düşerek hayatını kaybetti. Polis A.S.S.’nin arkadaşına uyuşturucu satan torbacıyı gözaltına aldı.

Beşiktaş’ta özel bir okulda öğrenim gören lise öğrencisi A.S.S. geçen Pazar günü annesinin doğum gününde ailesiyle yemeğe çıktı.

17 yaşındaki liseli genç, bir arkadaşımla buluşacağım diyerek ailesinin yanından ayrıldı. Daha sonra bir kız arkadaşıyla kafede buluştu.

İLK DEFA UYUŞTURUCU ALDI

İddiaya göre, A.S.S. ve kız arkadaşı hayatlarında ilk defa uyuşturucu kullandı. A.S.S. ailesi eve henüz dönmeden evine gitti. Çok sevdikleri kedi camdan düşerek öldü. Kedinin durumuna bakmak için aşağı inen liseli genç bina girişinde evlerine dönen anne ve babasıyla karşılaştı.

Sarı ailesi hep beraber evlerine çıktı. A.S.S. yeniden camın kenarına giderek kedinin nasıl düştüğünü ailesine anlatmaya çalışıyordu. Talihsiz genç kendisi de dengesini kaybederek 10. Kattaki evlerinin camından aşağı düştü.

A.S.S.'nin uyuşturucu kullanıp kullanmadığı Adli Tıp Kurumu raporunun ardından netlik kazanacak. 

O TORBACI TUTUKLANDI

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, A.S.S.’nin arkadaşına uyuşturucu satarak ölümüne neden olan torbacının peşine düştü. Korsan taksicilik te yaptığı belirlenen torbacı gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen o torbacı tutuklandı.