1. ADALAR KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR


Tarihi ve doğasıyla bir çok kültürel zenginliği içerisinde barındıran Adalarımızda 1. Adalar Kitap Günleri 29 Haziran - 14 Temmuz tarihleri aralığında Büyükada Atatürk Meydanı’nda başlıyor.
30 Yayınevinin katılacağı “1. Adalar Kitap Günleri”nde yazarların söyleşileri, dinletiler ve imza günleri de yapılacak olup, Adalı yazarlar için de 1 adet stand, fuar süresi boyunca alanda olacak. Ayrıca sosyal sorumluluk projesi kapsamında fuar çevresine kurulacak 2 adet kitap kumbarasında biriken kitaplar ilçemizde ya da Anadolu'da bulunan bir köy okuluna bağışlanacak.
15 gün boyunca sürecek etkinliğin kapıları 12:00 -22:00 saatleri arasında Adalar halkı ve ada ziyaretçilerine açık olacak.
Bu etkinliğin içerisinde yer almak isteyen Adalı tüm yazar ve şairlerimizi kendileri için ayrılan ADALI YAZARLAR Standında buluşmaya davet ediyoruz. Adalı Yazar ve Şairlerimiz, İmza Günleri ve stand düzeni için Yılmaz KORKMAZ ile iletişime geçebilir. (544 357 72 16)

Etkinlikle ilgili gelişmeleri, ayrıntıları ve bilgileri sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilir, soru, öneri ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.