Sinema ve tiyatro oyuncusu Seyhan Arman’ın, hayatın her alanında dayatılanlara karşı kendi yazıp oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu “Küründen Kabare’’, 21 Mart Çarşamba akşamı Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluştu.


 

Şişli’de "Küründen Kabare" izdihamı!

Gösterildiği salonlarda ayakta alkışlanan "Küründen Kabare", tiyatro izleyicisini toplumsal iki yüzlülükle hesaplaşmaya çağırıyor.

Sinema ve tiyatro oyuncusu Seyhan Arman’ın, hayatın her alanında dayatılanlara karşı kendi yazıp oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu “Küründen Kabare’’, 21 Mart Çarşamba akşamı Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluştu.

Seyhan Arman'ın yazıp, oynadığı ve Melisa İclal Yamanarda'nın yönettiği “Küründen Kabare” isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yapan Şişli Belediyesi “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” kapsamındaki etkinliklerinin ilkini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmiş oldu. Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik izdihama neden olurken, tüm koltukların dolu olduğu salonda seyirciler Seyhan Arman'ı dakikalarca ayakta alkışladı.

“Tiyatro bu hayatta benim kurtarıcım oldu. Bu sebeple tiyatroya minnetim büyük.” diyen Arman oyunun sonunda sözlerine şöyle devam etti; “Çok büyük emek verdiğimiz oyunumuzun bu denli beğenilmesi ve oyun sonunda ki alkışları hiç bir şeye değişemem. Anlatmak istediğim bir derdim var ve aslında tam da anlatmak istediğim kitleye bugün oyun oynayabildiğim için çok mutluyum. Şişli Belediyesi’ne ve Başkan Hayri İnönü’ye çok teşekkür ederim

Seyirci tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Küründen Kabare sahnelerde olmaya devam ediyor.

Oyun programı ve ayrıntılı bilgiye www.kurundenkabare.com web adresinden ulaşılabilir.

Melisa İclal Yamanarda’nın yönettiği, sinema ve tiyatro oyuncusu Seyhan Arman’ın kendi yazıp oynadığı, çok ses getiren tek kişilik tiyatro oyunu “Küründen Kabare’’nin dramaturgluğunu Sinem Özlek, oyunun dekor ve kostüm tasarımını Aslı Ersüzer ve ışık tasarımını ise Cem Yılmazer yapıyor.

Küründen Kabare Künye:

Yazan- Oynayan: Seyhan Arman

Yönetmen: Melisa İclal Yamanarda

Dramaturg: Sinem Özlek

Sahne-Kostüm Tasarım: Aslı Ersüzer

Işık Tasarım: Cem Yılmazer

Yönetmen Yardımcısı: İlsu Olcahan Kubak

Müzik Direktörü: Ceren Özkarataş

Ses Operatörü: Baran Yüksel

Işık Operatörü: Mustafa Genç

Müzik-Şarkı Sözleri: Seyhan Arman

Dış Ses: Engin Alkan