Müzikal Akademi oyuncuları tarafından sahnelenen Mozart ve Perileri Müzikali, 5 ve 12 Kasım tarihlerinde Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. 5-12 yaş grubuna yönelik müzikal oyuna tüm çocuklarımız davetlidir. 5-10 yaş arası çocuklarımız, oyuna ebeveynleri eşliğinde katılabilir.

 Mozart ve Perileri Konusu:
Mozart’ın doğumu ile birlikte ‘’İlham Perileri Ülkesi”nde büyük bir telaş başlar. Çünkü gelecek yüzyılları etkileyecek kadar yetenekli bir dahi doğmaktadır. Periler aleminin en yetkin ama en kibirli perileri olan Periçeler, Mozart’a ilham vermek için görevlendirilir. Ancak bir sorun vardır; Mozart bir türlü iham perilerini çağırmaz.  

Gorki Gorki

 Tarih: 5 Kasım Cumartesi 12.00-13.00
          12 Kasım Cumartesi 12.00-13.00
Yer: Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi (Fulya Sanat)
Adres: Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. No:10 Beşiktaş/İST.

 *Ücretsiz Etkinlik

 Müzikal Akademi Hakkında:
Sahne İstanbul Sanat yapımı Müzikal Akademi programı, QNB Finansbank sponsorluğunda ve belediyemizin katkılarıyla hayata geçirildi. İstanbul’un farklı ilçelerinden ve farklı okullarından katılan 7-12 yaş grubu 50 çocuğumuz, 6 aylık bir eğitim ile sanatın birleştirici, geliştirici ve kapsayıcı çatısı altında kolektif bir üretimin parçası oldu ve sanatın farklı disiplinleriyle buluştu.