Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat geçtiğimiz günlerde uzaktan eğitime erişim için gerekli cihazlara ulaşamayan öğrencilere yönelik Askıda Cihaz kampanyası başlattığını duyurmuştu. Kampanya kapsamında Yurtiçi Kargo ile bir iş birliği gerçekleştirildiğini belirten Başkan Rıza Akpolat, kampanya kapsamında gönderilen kargoların Yurtiçi Kargo tarafından ücretsiz olarak taşınacağını açıkladı.
Uzaktan eğitime erişim için evinde interneti, bilgisayarı hatta televizyonu olmayan öğrenciler uzaktan eğitim sürecini oldukça sıkıntılı geçiriyor. Belediyemiz de bu kapsamda evinde çalışır durumda olan tablet, bilgisayar ve televizyonu ya da bu kampanya için satın aldığı cihazı, ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırmak isteyen vatandaşlarımız için "Askıda Cihaz" kampanyası başlatmıştı. Eğitimde seferberlik başlatan belediyemizin hayata geçirdiği kampanya çerçevesinde öğrencilere cihaz göndermek isteyen vatandaşlarımızın gönderileri Yurtiçi Kargo ile yapılan iş birliği ile ücretsiz taşınacak.
Beşiktaşlı komşularımız ve Türkiye’nin her yerinden büyük ilgi gören kampanyamıza destek vermek isteyen vatandaşlarımız, cihazları sağlam bir şekilde ambalajlayarak kendilerine en yakın Yurtiçi Kargo şubesine bırakabilir. Bilgisayar, Tablet ve Maksimum 32 inç büyüklüğündeki televizyonların taşınabileceği kargoların belediyemize ulaştırılabilmesi için alıcı kısmına yazılması gereken bilgiler ise şöyle:
Müşteri Kod: 327947255
Alıcı Adı: Beşiktaş Belediyesi - Askıda Cihaz Kampanyası
Adres: Nisbetiye Mah. Aytar Caddesi Başlık Sok. No:1 Bilgi İşlem Müdürlüğü
Beşiktaş / İstanbul 444 44 55
Ödeme Tipi: Alıcı Ödemeli