ŞAHİN KENDİRCİ’DEN YENİ MÜSLÜM GÜRSES ŞARKISI

‘’MÜSLÜM BABAYA SELAM OLSUN’’

Genç şarkıcı ve oyuncu Şahin Kendirci, Müslüm Gürses’in ‘’Sevda Yüklü Kervanlar’’ şarkısını seslendirdi.

Şu sıralar TRT-1’de yayınlanan Şampiyon dizisiyle ekranlarda olan Şahin Kendirci, Müslüm Gürses’in en sevilen şarkılarından birini seslendirdi.

‘’Müslüm’’ filmindeki oyunculuğuyla ve filmde seslendirdiği şarkılarla herkesi kendine hayran bırakan Şahin Kendirci’nin yeni teklisi ‘’Sevda Yüklü Kervanlar’’ bugün tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Uzun bir aradan sonra yeni teklisiyle sevenleriyle buluşacak olan genç şarkıcı, şarkısını ‘’Müslüm Babaya selam olsun’’ diyerek duyurdu.

‘’Adana’ya Gidek mi?’’ şarkısındaki yorumuyla büyük ses getiren Kendirci, yeni teklisi için çok heyecanlı olduğunu belirterek ‘’Yine çok gurur duyacağımız bir projeye imza attık. Müslüm Gürses gibi efsane bir ismin hem hayatını anlatan filminde başrol oynamak hem de çok sevilen şarkılarından birini bu tarzda yorumlamak benim için gurur verici.’’ dedi.

Söz ve müziği Selahattin Sarıkaya’ya, düzenlemesi Tarık İster’e ait şarkı, Avrupa Müzik etiketiyle bugün (18 Ekim Cuma) tüm dijital platformlarda yayınlanırken albüm kapak fotoğraflarını ise İlker Uzunalan çekti.