Medya için birkaç basın görseli dağıtan firma, yeni aracının özelliklerini sır gibi saklıyor.

Yeni Renault Arkana

Otomotiv pazarının büyük ölçüde yön değiştirdiği SUV araç platformuna Renault’da iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Rusya’da düzenlenen Moskova Otomobil Fuarı’nda Coupe-SUV aracı yeni Renault Arkana’yı tanıtan Renault, yeni klasmanda rakipleri ile sıkı bir yarışa girmeye hazırlanıyor.

Moskova Otomobil Fuarı’nda özellikle dış tasarım odaklı bir tanıtım gerçekleştiren Renault, aracın iç detay ve ön konsol detaylarına dair bir ayrıntı paylaşmaktan kaçındı. İç tasarımın gizli kalmasını isteyen otomotiv devi, yeni aracında sürprizler yapacağa benziyor.

Dış tasarım kanadında ise kullanıcılarına geniş ve ferah bir alan sunan yeni Arkana, SUV ve Crossover modellerle yarışacağa benziyor. Yüksek yapısı ve yeni tasarımı ile göz dolduran araç, üç farklı motor seçeneği ile meraklılarına sunulacak.

YENİ RENAULT ARKANA 3 FARKLI MOTOR İLE GELİYOR!

Moskova Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Renault Arkana hayranlarının karşısına 3 farklı motor seçeneği ile çıkması düşünülüyor. Motor tarafında da detay vermekten kaçınan Renault’nun, söz konusu araçta 1.5 dizel, 1.2 benzinli ve 1.6 dizel motor seçeneklerine yer vermesi bekleniyor.

Renault’un yaptığı açıklamaya göre 2019 yılında piyasaya sürülecek olan araç, ilk olarak Rusya piyasasında satışa sunulacak. Akabinde Asya pazarı ve global pazarda yeni Renault Arkana yerini alacak. Aracın satış fiyatı hakkında bir bilgi verilemezken Türkiye satışı hakkında da henüz detay bulunmuyor.