Huawei, Orta ve Doğu Avrupa&Nordik bölgesinden uluslararası yıldızların yer aldığı ilk TV kampanyasını başlattı. Reklamda yer alan yıldızlar kendi alanlarında oldukça başarılı kişiler.

Olimpiyat şampiyonu yüzücü Katinka Hosszu, dünyaca ünlü futbolcu Robert Lewandowski, profesyonel Leica Fotoğrafçısı Manfred Baumann, uluslararası süper model Catrinel Menghia, pop şarkıcısı Massimo Savić ve TV sunucusu Doukissa Nomikou gibi yıldızlar, Huawei Mate 10 serisi akıllı telefonların Ekim ayında global olarak piyasaya sürülen modelleri Mate 10 Pro ve Mate 10 Lite’in en son reklamında yer alıyor.

Huawei Tüketici İş Grubu Hakkında:

Huawei ürün ve servisleri, 170’den fazla ülkede, dünya nüfusunun 3’te 1’ine hizmet etmektedir. Almanya, İsveç, ABD, Fransa, İtalya, Rusya, Hindistan ve Çin de dâhil olmak üzere 16 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. 2014 yılında Huawei, dünya geneline yapılan akıllı telefon gönderimleri ile üçüncü sırada yer almıştır. Huawei’nin üç iş grubundan biri olan Tüketici İş Grubu portföyünde cep telefonları, mobil genişbant (MBB) ve ev cihazları bulunmaktadır. 20 yıldan fazla bir sure boyunca, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe elde ettiği zengin deneyim sayesinde, küresel operasyonlarıyla, iş ortakları ve tüketicileri en son teknoloji ile buluşturarak, dünyanın her yerindeki insana olağanüstü deneyim ve imkân sunuyor.

Daha detaylı bilgi için;

http://consumer.huawei.com/tr/

http://www.huawei.com/tr/

https://www.facebook.com/Huaweimobiletr

https://twitter.com/huaweimobiletr