Doküman Yönetim Sistemi ve Doküman Yönetim Programı

Hukuki süreçlerin dijital olarak sürdürülmesini sağlayan, Dijital Arşiv Modülü hukuk bürolarının evrak işlerini dijital olarak yönetmesine olanak tanır. Hukuk bürolarındaki evrak karmaşasına son veren özel hukuk yazılımları sayesinde zamandan ve maliyetten tasarruf etmek mümkün olur.

Hukuk alanı evrak işleri konusunda en yoğun iş yükünün olduğu alandır. Yasalar gereği hukuki belgelerin belli bir süre saklanması gerekir. Dijital çözümler evrakların düzenli bir şekilde saklanmasını, arşivlenmesini, istenilen yerden istenilen zamanda belgelere kolay ulaşılmasını sağlar. Doküman trafiğini kolay şekilde yönetmek için Doküman Yönetim Sistemi kullanılmalıdır. Hukuki belgeleri veri tabanında tutan sistem belgeleri erişebilir ve yönetilebilir kılar. Hukuk otomasyonları hukuk bürolarının iş verimliliğini %100 arttırır.

Doküman Yönetim Sistemi ile Doküman Yönetimi Nasıl Yapılır?

Hukuk büroları için özel olarak tasarlanan Doküman Yönetim Sistemi kullanıcıların rahat kullanılabileceği arayüze sahiptir. Her departman için doküman yönetimi planlaması kolay şekilde yapılabilir. Bilgisayar ve mobil cihazlarda doküman yönetimi sistemi kullanılabilir.

Evrakların sisteme yüklenmesiyle birlikte sistem otomatik olarak evrakları düzenler. Kısa yollar sayesinde istenen belgeye saniyeler içinde ulaşılır. Doküman Sistemi mobil olarak da kullanmak mümkündür. Örneğin; bir avukat büroda olmadığı halde istediği dosyaya akıllı telefonu üzerinden rahatlıkla erişebilir. Dosyalarda değişiklik yapılabilir ve değişiklikler otomatik olarak kaydedilir. Sistem otomatik güncelleme, dosya tarihi haber verme gibi dijital özelliklerle işleri çok daha kolay hale getirir.

Doküman Yönetim Sistemini Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Doküman Yönetim Sistemi kullanmak birçok açıdan avantajlar sağlar. Çağın gerisinde kalmak istemeyen hukuk büroları hukuk otomasyonlarından yararlanmaktadır. Doküman Yönetim Sisteminin sağladığı avantajlar;

  • Dokümanların sisteme giriş süresi azalır
  • İstenilen doküman istenildiği an kolaylıkla bulunur
  • Performans takibi yapılabilir
  • Dokümanların gizliliği ve güvenliği artar
  • Otomatik akış bilgilendirme maili ile gerekli yerlere bildirilir
  • Doküman değişiklikleri kolaylıkla takip edilebilir
  • Dokümanlara mobil cihazlarla istenilen yerden ulaşılabilir

Doküman Yönetim Sistemi Nasıl Seçilir?

Doküman Yönetim Sistemi seçerken hukuk büroları için özel tasarlanan modüleri tercih etmelisiniz. T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemi ve Programları yeni nesil entegre bir sisten sunar. Mevcut teknolojik altyapınıza entegre edilir ve kolaylıkla kullanılır. T-HOS hukuk otomasyon sistemleri üzerine uzmanlaşmıştır. Sadece otomasyon kurulum desteği sunmaz. İhtiyacınız olan tüm dijital çözümler için sürekli yanınızda olur. T-HOS hukuk otomasyon sistemlerini ücretsiz demo hizmetiyle deneyebilirsiniz. Hukuk büronuz için en uygun dijital çözümleri T-HOS dijital çözümleri arasında bulabilirsiniz.

T-HOS olarak hukuk alanında çalışan herkesin doküman ve evrak işlerinde karmaşıklığını çözmek amacı ile birçok hukuk programları ile hizmet veriyoruz. Dava veya icra takiplerinde sorun yaşamadan süreçleri ilerletmeniz için özel programlarımız yanı sıra büro ve evrak yönetimi içinde programlarımız bulunuyor. Firma olarak hukuk alanında detaylı ve karmaşık işleri üzerinizden alarak, gerçek işinize odaklanmanızı sağlıyoruz.