10 Ocak 2019 günü Bahçeşehir'de yapılacak olan elektrik kesintisi

BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., AKLEYLEK Sk., ARDIÇ Cd., AĞAÇKAKAN Sk., CENK KORAY Cd., SAKA Sk., SERÇE Sk., SÜZER Bul., AKDENİZ Cd., BÜLBÜL Cd., MARMARA Cd., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 02:00-03:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır

BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., AĞAÇKAKAN Sk., AKLEYLEK Sk., ARDIÇ Cd., CENK KORAY Cd., DALGIÇKUŞU Cd., EBABİL Sk., KEMAL SUNAL Cd., SÜZER Bul., SAKA Sk., SERÇE Sk., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır

-KAYABAŞI Mh., ŞAMLAR Mh., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

11 Ocak 2019 Cuma günü planlı kesinti programı

BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., DALGIÇKUŞU Cd., KEMAL SUNAL Cd., SÜZER Bul., BAHÇEŞEHİR 2. KISIM Mh., YOSUN Sk., YAKAMOZ Sk., SANDAL Sk., OKYANUS Cd., LİMAN Cd., YELKEN Sk., ADA Sk., MERCAN Sk., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., DALGIÇKUŞU Cd., KEMAL SUNAL Cd., SÜZER Bul., BAHÇEŞEHİR 2. KISIM Mh., YAKAMOZ Sk., YOSUN Sk., OKYANUS Cd., AHMET TANER KIŞLALI Bul., CEYLAN Sk., DENİZ Cd., DENİZATI Sk., ESENKENT BAHÇEŞEHİR YOLU Cd., PARK YOLU Sk., SÜZER Bul., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 02:00-03:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

12 Ocak 2019 Cumartesi günü planlı kesinti programı

BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., DALGIÇKUŞU Cd., KEMAL SUNAL Cd., SÜZER Bul., BAHÇEŞEHİR 2. KISIM Mh., AHMET TANER KIŞLALI Bul., DENİZ Cd., DENİZATI Sk., CEYLAN Sk., ESENKENT BAHÇEŞEHİR YOLU Cd., OKYANUS Cd., PARK YOLU Sk., YOSUN Sk., YAKAMOZ Sk., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 02:00-03:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAHÇEŞEHİR 2. KISIM Mh., DENİZ Cd., DENİZATI Sk., EBRU Sk., KASIRGA Sk., PASİFİK Sk., ŞELALE Cd., YAKAMOZ Sk., YOSUN Sk., ŞEHİT POLİS GAFFAR OKKAN Cd., SÜZER Bul., PARK YOLU Sk., ESENKENT BAHÇEŞEHİR YOLU Cd., BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., DALGIÇKUŞU Cd., KEMAL SUNAL Cd., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 02:00-03:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAHÇEŞEHİR 2. KISIM Mh., EBRU Sk., DENİZATI Sk., DENİZ Cd., KASIRGA Sk., PASİFİK Sk., ŞELALE Cd., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

KAYABAŞI Mh., ŞAMLAR Mh., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

13 Ocak 2019 Pazar günü planlı kesinti programı

-BAHÇEŞEHİR 2. KISIM Mh., AHMET TANER KIŞLALI Bul., ESENKENT BAHÇEŞEHİR YOLU Cd., CEYLAN Sk., PASİFİK Sk., ŞEHİT POLİS GAFFAR OKKAN Cd., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-17:00

BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., DALGIÇKUŞU Cd., KEMAL SUNAL Cd., SÜZER Bul., BAHÇEŞEHİR 2. KISIM Mh., AHMET TANER KIŞLALI Bul., CEYLAN Sk., DENİZ Cd., DENİZATI Sk., ESENKENT BAHÇEŞEHİR YOLU Cd., PARK YOLU Sk., PASİFİK Sk., YAKAMOZ Sk., YOSUN Sk., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 02:00-03:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.