Ümraniyespor - Gaziantep FK Maç Biletleri

 Atatürk Olimpiyat Stadyumu, İstanbul

 19 Şubat 2023 Pazar, 20:00

Ümraniyespor maçları için doğru biletin tek adresi biletwise! Süper Lig’in yeni ekibi kırmızı beyazlıların maçlarını yerinde seyretmek ve heyecana ortak olmak istiyorsan, hemen biletwise’dan garantili ve uygun fiyatlı biletini al, takımının yanında ol!! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!

2022-2023 Süper Lig'de Ümraniyespor ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Ümraniyespor - Gaziantep FK biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al!

Ümraniyespor ekibinin Gaziantep FK ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma!

Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Ümraniyespor, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Gaziantep FK ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Ümraniyespor - Gaziantep FK biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma!

En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Ümraniyespor - Gaziantep FK maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur!

Ümraniyespor - Gaziantep FK maç bileti nasıl alırım?

Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!

Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Ümraniyespor - Gaziantep FK maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Ümraniyespor - Gaziantep FK maç biletimi nasıl satarım?

Çaykur Rizespor A.Ş. - Fenerbahçe A.Ş Çaykur Rizespor A.Ş. - Fenerbahçe A.Ş

Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Ümraniyespor - Gaziantep FK maçı için bilet veya kombine kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

Bilet