Konyaspor - Giresunspor Maç Biletleri

 Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu, Konya

 12 Şubat 2023 Pazar, 20:00

Konyaspor maç bileti almanın en uygun ve kolay yolu biletwise! Yeşil beyazlıların maçlarına yerinde tanıklık etmek istiyorsan hemen maç biletini biletwise aracılığıyla al, takımına destek ol! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!

1922 yılında Konya Gençlerbirliği adıyla kurulan takım, 1965 yılında Konyaspor adını almıştır ve 1. Lig’de profesyonel olarak mücadeleye başlamıştır. Kulüp 1981 yılına kadar siyah-beyaz renklerde mücadele ederken 1980-81 sezonunda renkleri yeşil-beyaz olarak değişmiştir. 2009-10 sezonunda 1. Lig’den Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Konyaspor, ertesi sezon ligde tutunamasa da, 2013-14 sezonunda tekrar Süper Lig’e çıkmayı başarmıştır. Yeşil beyazlılar, 2015-16 sezonunda ligi 3. Sırada bitirerek tarihinde ilk kez Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştır. Takım maçlarını Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynamaktadır.

2022-2023 Süper Lig'de Konyaspor ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Konyaspor - Giresunspor biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al!

Konyaspor ekibinin Giresunspor ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma!

Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Konyaspor, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Giresunspor ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Konyaspor - Giresunspor biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma!

En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Konyaspor - Giresunspor maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur!

Konyaspor - Giresunspor maç bileti nasıl alırım?

Arda Güler nihayet ilk 11'de oynayacak Arda Güler nihayet ilk 11'de oynayacak

Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!

Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Konyaspor - Giresunspor maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Konyaspor - Giresunspor maç biletimi nasıl satarım?

  
Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Konyaspor - Giresunspor maçı için bilet veya kombine kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

Bilet