İstanbul ücretsiz yüzme havuzları

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri: Türkiye – İzlanda FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri: Türkiye – İzlanda

Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbulluların hizmetine sunulan 51 spor tesisinde Büyükşehir Belediyesi adına Spor İstanbul tarafından halkımıza spor hizmeti verilmektedir.

51 spor tesisi ve kompleksinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün tesis İşletmeciliği modeli ile yürütülen spor hizmetlerinden yılda yaklaşık 3,5 milyon İstanbulluya bireysel ve grup halinde spor yaptırılmaktadır.

Tesislerimiz sporu tabana yaymak, büyük küçük herkese spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve mümkün olan en fazla sayıda İstanbullunun spor yapmasını sağlamak amacıyla (haftanın 7 günü 08.00-18.00 saatleri arası ücretsiz) 08:00 – 22:00 saatleri arasında halkın kullanımına sunulmaktadır.

Tesislerde futbol, voleybol, basketbol, tenis, fitness, yüzme, step aerobik, pilates, karate, cimnastik, judo, taekwon-do, masa tenisi, buz pateni, fonksiyonel antrenman, spinning, aero dans, bosu, kick boks, kungfu wushu, okçuluk, badminton, atletizm, güreş, savunma sporları, sqush, kapoera branşlarında hizmet verilmektedir.

Tüm tesislerimizdeki ücretsiz spor hizmetlerimizden yararlanılabilmesi için öncelikle www.spor.istanbul adresi üzerinden kayıt olunması gerekmektedir.