İSTANBUL'DA SUPER ENDURO ŞÖLENİ YAŞANACAK

Türkiye’de ilk kez kapalı salonda yapılacak Süper Enduro Motosiklet yarışları nefes kesecek. 25 Kasım Cumartesi günü Ataköy TAF Atletizm Salonu’nda düzenlenecek heyecan dolu yarışlar ücretsiz olarak takip edilebilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliğinde Türkiye’de ilk kez kapalı salonda motosiklet yarışları düzenleniyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul Super Cross Şampiyonasına ev sahipliği yapan TAF Atletizm Salonu’nda aksiyon 25 Kasım'da Süper Enduro Şampiyonası ile devam edecek.

SPORCULAR ZORLU PARKURDA MÜCADELE VERECEK

Super Enduro parkuruna dönüştürülen pistte sporcular, rampaların yanı sıra kaya, taş havuzu, lastik havuzu, kütükler, odun havuzu gibi zorlu engellere karşı, güç ve dayanaklılık sınavı vererek, inanılmaz bir mücadele ortaya koyacak.

TÜRK SPORCULAR İLK KEZ KAPALI SALONDA YARIŞACAK

24 Kasım Cuma günü antrenman ve sıralama yarışları ile başlayacak etkinlik 25 Kasım Cumartesi günü ana yarışlar ile devam edecek. Cumartesi günü Saat 17.00’de başlayacak yarışlarda, İstanbul Büyükşehir Belediye Kupası, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV) sınıflarında yapılacak yarışlar heyecan dolu anlar yaşatacak.

Milli Sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nun da sporseverlerle bir araya geleceği organizasyonda muhteşem gösteriler, konserler ve birçok etkinlik yarış severleri bekliyor.

PROGRAM:

YER: TAF Atletizm Salonu (Sinan Erdem Spor Salonu Yanı) - Ataköy 
TARİH: 25 Kasım Cumartesi - İstanbul Super Enduro Şampiyonası
SAAT: 17.00 – 21.30