SALONDA MOTOSİKLET YARIŞI HEYECANI

Türkiye’de ilk kez kapalı salonda gerçekleştirilecek İstanbul Super Cross ve Super Enduro Motosiklet Şampiyonaları heyecanı Ataköy TAF Atletizm Salonu’nda yaşanacak. 18 ve 25 Kasım’da düzenlenecek şampiyonalar ücretsiz olarak izlenebilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliğinde 18 Kasım Cumartesi günü İstanbul Super Cross ve 25 Kasım Cumartesi tarihinde ise İstanbul Super Enduro Şampiyonaları yapılacak. Türkiye’de ilk kez kapalı salonda gerçekleştirilecek yarışlara Ataköy TAF Atletizm Salonu ev sahipliği yapacak.

TÜRK SPORCULAR İLK KEZ KAPALI SALONDA YARIŞACAK

TAF Atletizm Salonu, 400 kamyon özel toprak taşınarak motosiklet yarışlarına uygun hale getirildi. Türk sporcuların, resmi bir organizasyonda ülkemizde ilk kez kapalı bir alanda yarışacağı şampiyona, çekişmeli mücadelelere sahne olacak.

Moto GP Şampiyonu Milli Sporcumuz Kenan Sofuoğlu'nun da 18 Kasım tarihindeki yarışları takip edeceği şampiyonada, 5 ile 60 yaş arası 50 sporcu MX1, MX2, Veteran ve 65cc+85cc olmak üzere 4 ayrı kategoride mücadele edecek.

2018 MXGP DÜNYA ŞAMPİYONASI TÜRKİYE’DE YAPILACAK

İstanbul’da düzenlenecek yarışlar, 2018’de Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek MXGP Dünya Şampiyonası’na hazırlık niteliği taşıyacak. Sporseverler organizasyonu ücretsiz olarak takip edebilecek. Motosiklet yarışlarının yanı sıra konserler, ışık gösterisi ve lazer şovlarla da izleyenler keyifli anlar yaşayacak.

PROGRAM:

YER: TAF Atletizm Salonu (Sinan Erdem Spor Salonu Yanı) - Ataköy
TARİH: 18 Kasım Cumartesi - İstanbul Super Cross Şampiyonası
25 Kasım Cumartesi - İstanbul Super Enduro Şampiyonası
SAAT: 17.00 – 22.30