Yer: Yeni Hatay Stadyumu, Hatay

Tarih: 24 Ekim 2022 Pazartesi, 20:00

Bilet  

Hatayspor maç bileti almanın en uygun ve kolay yolu biletwise! Yerinde tanıklık etmek istiyorsan hemen maç biletini biletwise aracılığıyla al, takımına destek ol! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!

2018-19 sezonunda şu anki ismi ile 1. Lig'i 3. sırada tamamlamıştır. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda TFF 1. Lig lideri Gençlerbiliği takımını, Son 16 Turunda evinde Süper lig lideri Başakşehir FK' yı net bir skorla 4-1 yenerek çeyrek finale yükselmiştir. Çeyrek finalde ise Galatasaray ile Ali Sami Yen Spor kompleksinde karşılaşan Hatayspor 2-0 yenilmiş, rövanş maçında kendi evinde muhteşem bir oyunla 2-0 geriye düştüğü maçta 4 gol bulup skoru 4-2'ye getirmesine rağmen deplasmanda atılan golün öneminden dolayı ZTK' ya çeyrek finalde veda etmiştir

2022-2023 Süper Lig'de Hatayspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Hatayspor - Beşiktaş biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al!

Hatayspor ekibinin Beşiktaş ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma!

Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Hatayspor, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Beşiktaş ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Hatayspor - Beşiktaş biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma!

MKE Ankaragücü - Galatasaray A.Ş. MKE Ankaragücü - Galatasaray A.Ş.

En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Hatayspor - Beşiktaş maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur!

Hatayspor - Beşiktaş maç bileti nasıl alırım?
Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!

Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Hatayspor - Beşiktaş maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Hatayspor - Beşiktaş maç biletimi nasıl satarım?
  
Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Hatayspor - Beşiktaş maçı için bilet veya kombine kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!