Gaziantep FK - Fatih Karagümrük Maç Biletleri

 Gaziantep Arena, Gaziantep

 23 Nisan 2023 Pazar, 20:00

Gaziantep FK maç bileti almanın en uygun ve kolay yolu biletwise! Kırmızı siyahlıların maçlarına yerinde tanıklık etmek istiyorsan hemen maç biletini biletwise aracılığıyla al, takımına destek ol! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!

Gaziantep FK,1988-1999 yılları arasında Sankospor adıyla mücadele etmiş, daha sonda Gaziantep Futbol Kulübü ismini almıştır. 2019 yılında tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren kulüp, maçlarını 35.574 kapasiteli Kalyon Stadyumu’nda oynamaktadır.

2022-2023 Süper Lig'de Gaziantep FK ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Gaziantep FK - Fatih Karagümrük biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al!

Gaziantep FK ekibinin Fatih Karagümrük ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma!

Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Gaziantep FK, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Fatih Karagümrük ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Gaziantep FK - Fatih Karagümrük biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma!

Tofaş - Bahçeşehir Koleji Tofaş - Bahçeşehir Koleji

En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Gaziantep FK - Fatih Karagümrük maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur!

Gaziantep FK - Fatih Karagümrük maç bileti nasıl alırım?

Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!

Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Gaziantep FK - Fatih Karagümrük maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Gaziantep FK - Fatih Karagümrük maç biletimi nasıl satarım?

Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Gaziantep FK - Fatih Karagümrük maçı için bilet veya kombine kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

Bilet