Kategori

Court Side Pota Altı 3. Sıra - ₺9.000,00

Saha İçi 1 - ₺3.500,00

Saha İçi 2 - ₺3.500,00

Tribün 1 - ₺1.500,00

Tribün 2 - ₺1.500,00

Tribün 3 - ₺650,00

Tribün 4 - ₺450,00

bilet

Şampiyonlar Ligi Final Maçı Şampiyonlar Ligi Final Maçı

 Mekan

Sinan Erdem Spor Salonu

Galatasaray Nef 2022-2023 Sezonu ikinci yarı kombineleri satışta.

Basketball Champions League ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde büyük hedefler ile yoluna devam eden Galatasaray Nef, Dee Bost, Dylan Ennis, Sadık Kabaca, Angelo Caloiaro ve Göksenin Köksal’lı kadrosunu Tyrus McGee ve son olarak Dusan Ristic’i transfer ederek güçlendirerek sezonun ikinci yarısına ve Top16 Turuna hazır.

Avrupa’da ve ligde sonuna kadar gitmek isteyen Galatasaray Nef, son topa kadar birlikte savaşmak için geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi yarı final serisinde olduğu gibi bir tane bile boş koltuk bırakmadan takımımıza büyük ilgi gösteren Galatasaray taraftarının desteğini sezonun kalan kısmında da hissetmek istiyor.

Galatasaray basketbolunu inşa etme odaklı bir yaklaşımını devam ettiren takım bu sezonda en büyük desteğini her zaman olduğu gibi taraftarından alacak. Geçtiğimiz sezonu kapalı gişe olarak kapattığımız Sinan Erdem tribünlerinde taraftarlar, parkede oyuncular ile birlikte son saniyeye kadar oyunun ve mücadelenin bir parçasında sen ol, Galatasaray basketbolunun yanında ol!

Kombine bilet satın alma:

22/23 sezonu Galatasaray Nef kombine satışları sadece www.passo.com.tr üyeliği olan taraftarlara yapılacak olup, kombine satışlarında Passolig zorunluluğu aranmamaktadır. Kombine satın alan taraftarlar için ayrıca fiziksel bir kombine kart üretilmeyecek olup, kombine sahipleri koltuklarını passo.com.tr ya da Passo Mobil uygulamasında görüntüleyecek ve Galatasaray Nef'in bu sezon iç sahada oynayacağı tüm karşılaşmalar için Passo hesaplarında oluşacak ayrı PDF biletler ile müsabakalara akıllı telefonlarını kullanarak giriş yapabileceklerdir. Akıllı telefon kullanmayan kombine sahipleri, PDF biletlerin çıktısını alarak giriş yapabileceklerdir.

World, Bonus, Axess, Maximum, Paraf, CardFinans, Bankkart Combo kartlara %7 vade farklı 3 taksit imkanı sunulmaktadır.