Kategori
COURT SİDE YAN 1. SIRA - ₺10.000,00
SAHA İÇİ YAN 1 - 2 - ₺2.500,00
POTA ALTI 1 - 2 - ₺1.750,00
TRİBÜN - ₺500,00
bilet
 Mekan
Ahmet Cömert Spor Salonu - İstanbul

Galatasaray Çağdaş Faktoring 2022/2023 Kombinesi Satışa Çıkıyor!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımının 2022-2023 yılı sezonunda ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve EuroCup Women’da oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak kombine biletleri satışa sunuldu!

Arda Güler nihayet ilk 11'de oynayacak Arda Güler nihayet ilk 11'de oynayacak

Başantrenör Alper Durur liderliğinde bir kadro oluşturan kadın basketbol takımı, yeni sezonda önemli hedeflerle yola çıkıyor. Galatasaray Kadın Basketbolu'nun önemli isimlerinden Kaptan Işıl Alben, Birleşik Amerikalı yıldız pivot Teaira McCowan, Litvanya Milli Takımı’nın önemli isimlerinden Kamilė Nacickaitė, ve WNBA’den Azurá Stevens’ı kadrosuna ekleyen Galatasaray Kadın Basketbol takımı, geçtiğimiz sezonun en çok öne çıkan isimlerinden Pelin Bilgiç de takımın formasını giymeye devam edecek. Yaz sezonunda, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Nesibe Aydın’da forma giyen Meltem Yıldızhan ve Merve Uygül’ü transfer eden Galatasaray  Kadın Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon 3’üncülük ile tamamladığı EuroCup Women’da bu sezon kupayı hedefliyor.

Yeni sezonda Ahmet Cömert Spor Salonu’na dönecek olan Galatasaray Kadın Basketbol takımı, bu sezonda da en büyük destekçisi olan Galatasaray taraftarıyla buluşmayı bekliyor. Dört farklı kategoride satışa çıkacak olan 2022/23 sezonu kombinelerinden satın alarak Galatasaray Çağdaş Faktoring’i destekleyebilirsin!

Kombineler 14.10.2022 Çarşamba günü saat 11:00’de www.passo.com.tr ve Passo mobill uygulaması üzerinden satışa çıkıyor.

Tüm World özellikli kredi kartlarına 3+3 veya 5+3 Taksit

Tüm Axess özellikli kredi kartlarına 3+3 veya 5+3 Taksit

Tüm Bonus, HSBC Advantage, Halkbank Paraf, Maximum, Card Finans, Ziraat Bankası Combo kredi kartlarına 3 veya 5 Taksit

( 3 taksit için %5,90, 5 taksit için %8,30 vade farkı tahsil edilecektir.)

Öğrenci kombinesi satın almak isteyen taraftarlarlar Sarı Kategoride bulunan bloklardan %10 indirim imkanından faydalanabilmektedir. Öğrenci kombinesi almak isteyen taraftarlarların (Güncel öğrenci belgesini, öğrenim gördüğü okul veya e-devlet sistemi üzerinden alabilecekleri belgeyi ibra etmeleri gerekmektedir.) işlemleri Ali Sami Yen Spor Kompleksi Kombine Ofisi'nden yapılacaktır.