Fatih Karagümrük - Konyaspor Maç Biletleri

 Atatürk Olimpiyat Stadyumu, İstanbul

 08 Ocak 2023 Pazar, 20:00

Fatih Karagümrük Spor Kulübü, adını İstanbul ilinin Fatih ilçesine bağlı olan Karagümrük semtinden alan spor kulübü. 2020-21 sezonunda maçlarını 76.092 koltuk kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacaktır. 

1957-1958 sezonu İkinci Lig maçlarında büyük başarı gösteren Karagümrük, şampiyon olduktan sonra Birinci Lig sonuncusu Emniyet ile yer değiştirmek suretiyle resmen Birinci Lig takımı olarak Şeref Stadı’ndan çıkıp Dolmabahçe Stadı’na geldi. Böylece Karagümrüklülerin rüyaları gerçek olmuştu, Kırmızı Siyahlılar senelerce özlemini çektiği mertebeye ulaşmıştı.

Karagümrük Kulübü’nün Birinci Lig’e terfi etmesi sporseverler tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştır. Gelen yüzlerce tebrik mesajına ilaveten nakdi yardım edenler de olmuştur. Ayrıca kulübe üye olmak için gelenler o kadar çok olmuş ki, bu kalabalık karşısında kulübün idare heyeti üye kaydı için ayrı bir oda tahsis etmek mecburiyetinde kalmıştır.

Fatih Karagümrük maç bileti almanın en uygun ve kolay yolu biletwise! Fatih Karagümrük maçlarına yerinde tanıklık etmek istiyorsan hemen maç biletini biletwise aracılığıyla al, takımına destek ol! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!

2022-2023 Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Fatih Karagümrük - Konyaspor biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al!

Fatih Karagümrük ekibinin Konyaspor ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma!

Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Fatih Karagümrük, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Konyaspor ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Fatih Karagümrük - Konyaspor biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma!

En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Fatih Karagümrük - Konyaspor maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur!

Fatih Karagümrük - Konyaspor maç bileti nasıl alırım?

Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!

Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Fatih Karagümrük - Konyaspor maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Fatih Karagümrük - Konyaspor maç biletimi nasıl satarım?

Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Fatih Karagümrük - Konyaspor maçı için bilet veya kombine kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

Atakaş Hatayspor - Beşiktaş A.Ş. Atakaş Hatayspor - Beşiktaş A.Ş.

Bilet