Beşiktaş - Galatasaray Maç Biletleri

 Vodafone Park, İstanbul

 16 Nisan 2023 Pazar, 20:00

Beşiktaş maçları için doğru biletin tek adresi biletwise! Siyah beyazlıların maçlarını yerinde seyretmek ve heyecana ortak olmak istiyorsan, hemen biletwise’dan garantili ve uygun fiyatlı biletini al, takımının yanında ol!! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 1903 yılında İstanbul’da kuruldu. Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü adıyla tescil edilen kulüp, aynı zamanda tescil edilen ilk Türk spor kulübü olmuştur. 1903 yılının Mart ayında kurulan kulübün ilk başkanı Mehmet Şamil Şhaplı’dır. Renkleri siyah beyaz olan kulüp, 1951 yılında futbolun resmi olarak profesyonelleşmesiyle, 1952 yılında ilk kez düzenlenen İstanbul Profesyonel Ligi’nin ilk şampiyonu olmuş, 1953-43 ve 1955-56 sezonlarında da şampiyonluğa ulaşmıştır. 1958-59 Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ülkemizi temsil eden ilk kulüp olan Beşiktaş JK, 15 Süper Lig, 8 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 9 Türkiye Kupası, 6 Başbakanlık Kupası ve bunun gibi daha birçok kupayı kazanma başarısı göstermiştir. Siyah beyazlılar, maçlarını Vodafone Arena'da oynamaktadır.

2021-2022 sezonuna şampiyon olarak başlayan Beşiktaş, art arda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle efsanevi oyuncu ve teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırdı. Beşiktaş, 2022-2023 sezonunda Valérien Ismaël yönetiminde tek hedefi olan şampiyonluk kupasına ulaşmak istiyor. 

2022-2023 Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Beşiktaş - Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al!

Beşiktaş ekibinin Galatasaray ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma!

Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Beşiktaş, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Galatasaray ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Beşiktaş - Galatasaray biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma!

Beşiktaş A.Ş. - Tümosan Konyaspor Beşiktaş A.Ş. - Tümosan Konyaspor

En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Beşiktaş - Galatasaray maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur!

Beşiktaş - Galatasaray maç bileti nasıl alırım?

Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!

Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Beşiktaş - Galatasaray maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Beşiktaş - Galatasaray maç biletimi nasıl satarım?

  
Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Beşiktaş - Galatasaray maçı için bilet veya kombine kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

Bilet