BAŞAKŞEHİR SPOR PARKI

Doğayla uyumlu mimarisi ile dikkat çeken başakşehir spor parkı 2 adet kapalı halı saha, 1 adet basketbol sahası, 750metrelik yürüyüş ve koşu parkuru, halı saha hizmet binası ile kapalı havuz ve fitnesin yer aldığı 2 ayrı bina ve 120 araçlık açık otoparkı ile hizmete sunulmuştur.

40 Dönüm üzerinde kurulu olan spor parkı bisiklet parkı ve alışılmışın dışındaki çocuk oyun grubu ile benzerlerinden ayrılmaktadır.

Çevre sakinlerinin yürüyerek alana gelmesini teşvik etmek ve güvenliklerini sağlamak amacı ile tesisle bütünleşen modern bir yaya üst geçidi de proje kapsamında tamamlanmıştır.Tüm tesis engelli ulaşabilir nitelikte inşa edilmştir.

1500m² inşaat alanına sahip bina; futbol sahaları için 8 adet soyunma odası, basketbol sahası için 4 adet soyunma odası, tenis için 4 adet soyunma odası, revir,32 kişilik kapalı 72 kişilik açık oturma alanına sahip kafeterya ve idari ofislerden oluşmaktadır.

2000m² Kapalı alana sahip yapıda 20m*10m lik kapalı havuz, 215 er metrekarelik bay ve bayan fitness salonu ile 95 er metrekarelik ağırlık çalışma ve grup derslik salonlarından oluşmaktadır. Çocukların unutulmadığı tesiste 22m²lik bir de çocuk oyun odası yer almaktadır.

Adres: Mimar Kemalettin Bulvarı No:32 Onurkent Başakşehir

TELEFON: 0(212) 485-68-32/33

Spor Merkezi Online Rezervasyon İçin Tıklayınız!