Başakşehir FK - Fenerbahçe Maç Biletleri

 Fatih Terim Stadyumu, İstanbul

 02 Nisan 2023 Pazar, 20:00

Başakşehir maç bileti almanın en uygun ve kolay yolu biletwise! Turuncu lacivertlilerin şampiyonluk mücadelesine yerinde tanıklık etmek istiyorsan hemen maç biletini biletwise aracılığıyla al, takımına destek ol! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!

Eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olan takım, 1990 yılında kuruldu. 1991 yılında 3. Lig’e yükselen takım 1992-93 sezonunun sonunda lider olarak 2. Lig’e yükseldi. 1995-96 sezonunda bir alt lige düşen takım 1996-97 sezonunda tekrar 2. Lig’e yükseldi. 2006-07 sezonunda takımın başına Abdullah Avcı’nın geçmesi ile kulüp, tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükseldi. 2012-13 sezonunda 1.Lig’e düşen takım, 2013-14 sezonunda 1.Lig’de şampiyon olarak tekrar Süper Lig’e yükselme hakkı kazandı. 2014-15 sezonunda kulübün ismi İstanbul Başakşehir olarak değişmiştir. Aynı sezon kulüp, ligi 4. tamamlayıp tarihinde ilk kez Avrupa Ligi’nde oynamaya hak kazanmıştır. Turuncu lacivertliler, iç saha maçlarını Başakşehir bölgesinde inşa edilen Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynamaktadır. 

2021-2022 Süper Lig sezonunu 65 puanla 4. sırada tamamlayan Başakşehir takımı yeni sezonda hem Avrupa Liginde hem de Süper Lig'de başarı istiyor. Futbolseverlerin yakından tanıdığı Emre Belözoğlu liderliğinde Başakşehir takımı galibiyet için sahaya çıkıyor.

2022-2023 Süper Lig'de Başakşehir FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Başakşehir FK - Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al!

Başakşehir FK ekibinin Fenerbahçe ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma!

Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Başakşehir FK, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Fenerbahçe ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Başakşehir FK - Fenerbahçe biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma!

En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Başakşehir FK - Fenerbahçe maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur!

Başakşehir FK - Fenerbahçe maç bileti nasıl alırım?

Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!

Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Başakşehir FK - Fenerbahçe maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Başakşehir FK - Fenerbahçe maç biletimi nasıl satarım?

Atakaş Hatayspor - Beşiktaş A.Ş. Atakaş Hatayspor - Beşiktaş A.Ş.

Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Başakşehir FK - Fenerbahçe maçı için bilet veya kombine kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

Bilet