Antalyaspor - Alanyaspor Maç Biletleri

 Antalya Stadyumu, Antalya

 19 Mart 2023 Pazar, 20:00

Antalyaspor maç bileti almanın en uygun ve kolay yolu biletwise! Kırmızı beyazlıların maçlarına yerinde tanıklık etmek istiyorsan hemen maç biletini biletwise aracılığıyla al, takımına destek ol! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!

1966 yılında kurulan Antalyaspor, 1966-67 sezonunda profesyonel liglere Türkiye Profesyonel 2. Ligi’nden katıldı. 1981-82 sezonuna kadar 2. Lig’de mücadele etti. 1981-82 sezonunda 2. Lig’de şampiyonluğa uzanan kırmızı beyazlılar, tarihinde ilk kez 1. Lig’e yükseldi. 1999-00 sezonunda Türkiye Kupası’nda final oynama başarısı gösterdi. Kulüp, maçlarını Antalya Stadyumu’nda oynamaktadır. 

2021-2022 sezonu Türkiye Süper Ligi'nde Beşiktaş ile aynı 59 puanda sezonu 7. bitiren Antalyaspor, Avrupa Kupalarına katılma hakkı kazanamadı. Hepimizin tanıdığı Nuri Şahin'in liderliğinde Antalya ekibi yeni sezonda başarı parolasıyla sahaya çıkıyor.

2022-2023 Süper Lig'de Antalyaspor ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Antalyaspor - Alanyaspor biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al!

Antalyaspor ekibinin Alanyaspor ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma!

Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Antalyaspor, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Alanyaspor ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Antalyaspor - Alanyaspor biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma!

En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Antalyaspor - Alanyaspor maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur!

Antalyaspor - Alanyaspor maç bileti nasıl alırım?

Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!

Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Antalyaspor - Alanyaspor maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Antalyaspor - Alanyaspor maç biletimi nasıl satarım?

Türk Telekom - Anadolu Efes Türk Telekom - Anadolu Efes

Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Antalyaspor - Alanyaspor maçı için bilet veya kombine kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

Bilet