Alanyaspor - Galatasaray Maç Biletleri

 Alanya Oba Stadyumu, Alanya

 02 Nisan 2023 Pazar, 20:00

 Alanyaspor maç bileti almanın en uygun ve kolay yolu biletwise! Turuncu yeşillilerin maçlarına yerinde tanıklık etmek istiyorsan hemen maç biletini biletwise aracılığıyla al, takımına destek ol! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!

1948 yılında kurulan günümüzdeki adıyla Alanyaspor, 1984-85 sezonunda Türkiye 3. Liglerin kurulması ile 3. Lig’e alındı. Aynı sezonda Alanya Stadyumu’nun da inşaatı tamamlandı. 1987-88 sezonunda şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen turuncu yeşilliler, 2005-06 sezonunda 1. Lig’i play-off finalinde, kıl payı kaçırdı. 2013-14 sezonunda 1. Lig’e yükselmeyi başaran takım, 2015-16 sezonunda Süper Lig’e çıkmayı başardı. Kulüp, maçlarını Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynamaktadır.

2021-2022 sezonu Süper Lig'i 64 puanla 5. tamamlayan Alanyaspor yeni sezonda başarı istiyor. İtalyan teknik adam Francesco Farioli liderliğinde Alanya ekibi ligi üst sıralarda bitirmek istiyor.

2022-2023 Süper Lig'de Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Alanyaspor - Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al!

Alanyaspor ekibinin Galatasaray ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma!

Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Alanyaspor, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Galatasaray ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Alanyaspor - Galatasaray biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma!

En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Alanyaspor - Galatasaray maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur!

Alanyaspor - Galatasaray maç bileti nasıl alırım?

Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!

Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Alanyaspor - Galatasaray maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Alanyaspor - Galatasaray maç biletimi nasıl satarım?

Atakaş Hatayspor - Beşiktaş A.Ş. Atakaş Hatayspor - Beşiktaş A.Ş.

Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Alanyaspor - Galatasaray maçı için bilet veya kombine kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

Bilet