Adana Demirspor - Adıyaman FK Maç Biletleri

 Yeni Adana Stadyumu, Adana

 19 Ekim 2022 Çarşamba, 20:00

Adana Demirspor maçları için doğru biletin tek adresi biletwise! Süper Lig’in yeni ekibi mavi lacivertlilerin maçlarını yerinde seyretmek ve heyecana ortak olmak istiyorsan, hemen biletwise’dan garantili ve uygun fiyatlı biletini al, takımının yanında ol!! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini istediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!


Adana Demirspor Kulübü 1940 yılında Adana’da kuruldu. TFF tarafından organize edilen profesyonel ligde, İstanbul, Ankara ve İzmir takımlarından sonra profesyonel ligde oynayan ilk takım olmuştur. 1953-54 sezonunda Türkiye Şampiyonu olmayı başaran köklü kulüp, maçlarını Yeni Adana Stadyumu’nda oynamaktadır. Takımın mevcut teknik direktörü Samet Aybaba’dır. 2020-2021 sezonunda 1. Ligde şampiyon olma başarısı gösteren Adana Demirspor, 2021-22 sezonun Süper Lig’de mücadele edecektir.

 

2021-2022 Türkiye Kupası'de Adana Demirspor ile Adıyaman FK karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Adana Demirspor - Adıyaman FK biletleri ne zaman satışa çıkıyor sorusunun cevabını biletwise’da buluyor. Son düdüğe kadar devam edecek bu mücadenin biletlerini, biletwise aracılığıyla şimdi satın al!

Adana Demirspor ekibinin Adıyaman FK ile olan karşılaşmasını sen de tribünden izlemek istiyorsan, biletler tükenmeden tribündeki yerini almayı unutma!

Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Adana Demirspor, taraftarının da desteğiyle galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Adıyaman FK ise bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ile ayrılmak istiyor. Sen de çok talep gören Adana Demirspor - Adıyaman FK biletlerini biletwise’dan al, koltuğunu garantile, bu mücadeleyi kaçırma!

En popüler bilet platformu olan biletwise, tüm sporseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. PSG, Manchester City, Juventus, Liverpool ve tüm takım taraftarları, biletlerini ve kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp, renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmamak için yüksek talep gören Adana Demirspor - Adıyaman FK maç biletini hemen al, takımının sesi ol! Maçta yerini alamayacaksan, istediğin fiyattan maç biletini sat, veya kombineni devret, sesini taraftarın ile duyur!

Adana Demirspor - Adıyaman FK maç bileti nasıl alırım?

Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!

Hesabına giriş yap.
Dilediğin kategoriden Adana Demirspor - Adıyaman FK maç biletini seç.
Ödeme sayfasına geç.
Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
İşte bu kadar kolay!

Adana Demirspor - Adıyaman FK maç biletimi nasıl satarım?

Vavacars Fatih Karagümrük - Fenerbahçe A.Ş. 14 Nisan Maçı Vavacars Fatih Karagümrük - Fenerbahçe A.Ş. 14 Nisan Maçı

  
Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
Hesabına giriş yap.
Adana Demirspor - Adıyaman FK maçı için bilet veya kombine kategorini seç.
Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

Bilet