Bayrampaşa Spor Tesisleri

5 önemli spor tesisine sahip olan Bayrampaşa Belediyesi spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla Bayrampaşa’yı bir spor merkezi haline getirdi. Tesislerimizde başta futbol ve basketbol olmak üzere;  voleybol, güreş, judo, tekvando, yüzme, fitness, bowling, karate sporları yapılabilmektedir.

Gençlerimiz, profesyonel ve amatör spor kulüpleri tesislerimizden ücretsiz faydalanırken, Fenerbahçe ve Galatasaray minikler alt yapı çalışmalarını da bu tesislerde sürdürmektedir.

Spor Tesislerimiz:

Arda Turan: Milli futbolcumuz Arda Turan’ın ismini taşıyan spor tesisimiz, 200 izleyici kapasiteli, 45 m x 90 m ölçülerinde sentetik çim sahaya sahiptir.

 Adres: Altıntepsi Mahallesi Uygur Caddesi No:2 Bayrampaşa/İstanbul Tel: 0 (212) 501 12 41


Semih Erden: 2012 yılında hizmete sunduğumuz ve milli basketbolcumuzun ismini taşıyan kapalı spor salonumuzda basketbol, voleybol ve hentbol sahaları mevcuttur.

Adres: Kocatepe Mahallesi 50.Yıl Caddesi No:53 Bayrampaşa/İstanbul Tel: 0 (212) 640 47 39


Terazidere: 2003 yılında hizmete sunduğumuz tesisimiz, 60 m x 85 m ölçülerinde sentetik bir çim sahaya sahiptir.

Adres: Terazidere Mah. Güneş Cad. Güneştel Sok. No:1 B.paşa/İST  Tel: 0 (212) 613 80 20


Kocatepe: 2008 yılında hizmete sunduğumuz Bayrampaşa Belediye Stadı, toplam bin kişi kapasiteli olup, sahası 62 m x 100m ölçülerinde sentetik çimdir.

Adres: Kocatepe Mahallesi 50.yıl Caddesi No: 83 Bayrampaşa/İstanbul Tel: 0 (212) 640 76 08


Cevatpaşa Spor Tesisi: Amatör spor kulüplerinin de yararlandığı spor tesisinde, basket ve futbol sahası, kafeterya ve Cevatpaşa Spor Kulübü binası yer alıyor.

 Adres: Cevatpaşa Mahallesi Kıyı Sokak Bayrampaşa/İstanbul 


Hidayet Türkoğlu: İBB'ye bağlı spor kompleksi, Bayrampaşa’da hizmet veriyor. 57 bin 81 m² alan üzerine kurulu komplekste çok farklı spor faaliyetleri yapılabiliyor.

Adres: Yıldırım Mahallesi Şehit Kamil Balkan Cad. Bayrampaşa/İstanbul Tel: 0(212) 617 07 33


Bedeni ve ruhu besleyen en önemli aktivitelerin başında spor faaliyetleri gelmektedir. Türk toplumu tarihi boyunca sporla iç içe yaşamış, bu sayede çevik bir vücuda ve dinamik bir zekâya sahip olmuştur.

Bu bağlamda Belediyemiz bütün zaman dilimlerinde, sporsal faaliyetlerin her koluna mekân, eğitim ve finans desteği sağlamıştır. Bayrampaşa Belediyesi, bu desteklerin somut göstergesi niteliğinde olan, farklı sporların yapılmasına imkân veren, halkımızın ücretsiz faydalanabileceği çok sayıda spor tesisini bütün Bayrampaşalıların hizmetine sunmuştur.

Tesislerimizde başta futbol ve basketbol olmak üzere;  voleybol, güreş, judo, tekvando, yüzme, fitness, bowling, karate sporları yapılabilmektedir. Spora yaptığımız yatırımlar neticesinde her geçen gün sayıları artan, sporsever çocuklarımız ve gençlerimiz hizmete açtığımız tesislerimizden ücretsiz olarak faydalanmakta ve spor aktivitelerine katılmaktadırlar.

Kurduğumuz spor tesislerinde, profesyonel ve amatör spor kulüpleri ücretsiz faydalanırken, Fenerbahçe ve Galatasaray minikler alt yapı çalışmalarını bu tesislerde sürdürmektedir. Sağladığımız imkânların sonucunda Türkiye’miz, Bayrampaşa’da yetiştireceğimiz sporcularımızla, sporun tüm dallarında, sesini dünyaya daha fazla duyurma şansına sahip olacaktır.

Spora yönelik mevcut potansiyeli harekete geçirebilecek, örnek tesisler ve  spor aktiviteleriyle  çocuklarımıza ve gençlerimize yeni mekânlar ve imkânlar sunmanın gayretini göstererek, halkımızın desteğiyle yatırımlarımızı her geçen gün artırmaya çalışıyoruz.

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ SPOR OKULU
Bayrampaşa Belediyesi, geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için spor okulu açtı. Okulda;

Basketbol

Voleybol

Tekvando

Pilates

Çocuk Jimnastiği

Step Aerobik

Atletizm

Karate

branşlarında hizmet veriliyor.


Bayrampaşa Semih Erden Kapalı Spor Salonu’ndaki spor okulunda; çocuklar, gençler ve bayanlar basketbol, voleybol, karate, atletizm, tekvando, çocuk jimnastiği, step, aerobik ve pilates aktivitelerini ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor.
Adres: Kocatepe Mah. 50. Yıl Cad. No:53
Tel: 0212 640 47 39

Spor Tesislerimiz
Bayrampaşa Belediye Stadı – Kocatepe
Semih Erden Kapalı Spor Salonu – Kocatepe
Bayrampaşa Belediyesi Suni Çim Saha – Terazidere
Bayrampaşa Belediyesi Arda Turan Spor Tesisleri – Altıntepsi