European Outdoor Film Tour Turkey Biletleri Satışta

kstrem spor dalında sınırları zorlayan filmlerin gösterileceği etkinlikte, slackline, model uçak gösterileri de yer alacak. Biletlere www.eoftturkey.org adresinden ulaşılabileceği festivalde, macerasever ve outdoor tutkunlarına ilham veren kahramanlar da bir araya geliyor.


 

Senaryonun, kurgunun, aktörün, özel efektlerin olmadığı salt aksiyonun yer aldığı EOFT Turkey, bir film etkinliğinin olmasının yanı sıra Galata Kulesi’nden atlayış, Haliç’te kano yarışı, Kaş’ta dalış ve Rize’de rafting gibi çeşitli aktiviteleri de içinde barındırıyor. Sadece doğanın seyrine kendilerini bırakan maceraseverlerin filmlerinin olacağı organizasyonda, gerçeklik en yalın haliyle izleyiciye aktarılacak. Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak prömiyerin ardından, 18 Kasım’da Ankara’da, 25 Kasım’da ise Trabzon’da gösterimlere devam edilecek.

Şimdiye dek en genç model helikopter ve uçak kullanan sporcumuz olan Bartu Baytaroğlu’nun Eoft Turkey’in prömiyerinde bir performans ortaya koyacağı etkinlikte, Arama Kurtama Derneği (Akut)’nin de bir gösterisi yer alacak. Bunun yanı sıra etkinlikte, sanal gerçeklik gözlüğü similasyonu, tırmanış duvarları ve daha birçok extrem sporları sevenleriyle buluşacak.

Doğa Sporları Turizmine Katkı Sağlayacak

15 yılı aşkın bir süredir, 22’den fazla ülkede 300 farklı noktada seyirciyle buluşan EOFT Turkey, Türkiye’de doğa sporları bilincini geliştirmeyi amaçlıyor. Milyonlarca takipçisi olan EOFT Turkey, Türkiye’nin ekstrem sporlarına elverişli doğasını dünyanın gözleri önüne serecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen organizasyonun bir diğer amacı ise, Türkiye turizmine katkı sağlamak.