'Arif V 216' ilk 3 günde 18.5 milyon TL hasılat yaptı

Cem Yılmaz’ın yeni filmi ‘Arif V 216’yı ilk 3 günde 1 milyon 331 bin 691 kişi izledi ve 18 milyon 500 bin TL hasılat yapıldı. İlk 3 gün rekoru hâlâ 1 milyon 646 bin seyirci ile Recep İvedik 5’te

Vizyon Tarihi: 5 Ocak 2018

Yapımı: 2018 - Türkiye

Tür: Komedi ,  Macera

Süre: 125 Dak.

Yönetmen: Kıvanç Baruönü

Oyuncular: Cem Yılmaz,  Ozan Güven,  Seda Bakan,  Özkan Uğur, Zafer Algöz

Senaryo: Cem Yılmaz

Yapımcı: Cem Yılmaz

Arif v 216 Film Konusu

Arif'in yakın dostu 216, insan olmaya karar vererek dünyaya gelir ve burada başına olmadık işler gelir. Her ne kadar insan olabilmek için kıyasıya bir çaba harcasa da 216'nın (Ozan Güven) farklılıkları çok barizdir. Üstelik bir de gözleri görmeyen Pembe Şeker'e (Seda Bakan) aşık olmuştur. Kötü niyetli bir iş adamının onu kopyalamaya kalkışmasıyla Arif (Cem Yılmaz) devreye girecek, 216'yı ve tüm dünyayı kurtarmaya çalışacaktır.


Arif'in GORA'dan sonra bir kez daha 216'yla yaşadığı maceraları anlatacağı Arif v 216 filmi, 2018'in Ocak ayında gösterime girdi.

Arif v 216 Filmi Oyuncuları

Adı Soyadı: Cem Yılmaz

Ülke: Türkiye

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1973

Biyografisi

Cem Yılmaz, komedyen, oyuncu ve yönetmen.

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu’nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.


Adı Soyadı: Ozan Güven

Ülke: Türkiye

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1975

Biyografisi

Ozan Güven, 1975 doğumlu aktör. İkinci Bahar dizisindeki Ulaş rolüyle ünlendikten sonra birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde oynamıştır.

19 Mayıs 1975'te Almanya'nın Nürnberg kentinde doğdu. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Dans Bölümü'nü bitirdi. 2000 yılında 22. SİYAD Türk Sineması Ödülleri'nde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

2005 yılında yönetmen Türkan Derya ile evlendi, Ali adlı bir çocukları oldu. 2010 yılında boşandılar. Hobileri arasında maket yapmak ve fotoğraf çekmek bulunuyor. Boğa burcudur. Almanca ve İngilizce bilmektedir.


Adı Soyadı: Seda Bakan

Ülke: Türkiye

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1985

Biyografisi

Seda Bakan, 1985 doğumlu aktris. Behzat Ç. dizisindeki Eda rolüyle ün kazanmıştır.

Seda Bakan İstanbul'da doğdu. Anne tarafı Selanikli, baba tarafı Saraybosnalı'dır. Bir de ağabeyi vardır.

Sakarya Üniversitesi'nde Dış Ticaret Bölümü'nü bitirdikten sonra oyunculuk dersleri alarak bu alana yönelmiştir. Çeşitli TV dizilerinde oynadıktan sonra Behzat Ç. filmleri ve Zaman Makinesi 1973 ile sinemaya da giriş yapmıştır. Daha sonra Kardeş Payı dizisinde ve Kara Bela filminde de rol aldı.

Oyuncu, 2014'ün Ocak ayında müzisyen Ali Erel ile nişanlandı, aynı yılın 4 Ekim günü ise evlendi.


Adı Soyadı: Özkan Uğur

Ülke: Türkiye

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1953

Biyografisi

Raif Özkan Uğur, müzisyen ve aktör. MFÖ grubunun üyesi olarak tanınan Uğur, sinema ve televizyon dünyasında da başarılı işler yapmıştır.

1953'te İstanbul'da doğan Uğur, ilkokul yıllarında mandolin çalarak müziğe başladı. Fenerbahçe Lisesi'nde okuduğu yıllarda amatör grupları aracılığıyla müziğe olan ilgisini gösterdi. 1972 yılında Barış Manço ve Kurtalan Ekspres’de bas gitar çalarak profesyonel müzik yaşamına başladı. Edip Akbayram, Ersen ve Dadaşlar’la çalıştıktan sonra, Mahzar Alanson ve Fuat Güner’in kurduğu Kaygısızlar grubuna katıldı. 1980-1983 tarihleri arasında Fuat Güner’le birlikte, Ferhan Şensoy’un Şahları da Vururlar ve Kahraman Bakkal Süpermarkette Karşı adlı oyunlarında müzisyen ve oyuncu olarak yer aldı. 1984’te Mahzar Fuat Özkan adıyla, 25 hafta liste başında kalan Ele Güne Karşı albümünü çıkardılar. MFÖ grubuyla 1988 de Sufi şarkısıyla Türkiye’yi Eurovision’da temsil etti.

Aynı yıl MFÖ grubu ve Ali Poyrazoğlu'yla birlikte oynadığı 'Arkadaşım Şeytan' filmiyle sinema dünyasına adım attı. Eşkıya, Komser Şekspir, G.O.R.A. , Alacakaranlık filmleriyle sinema oyunculuğuna devam etti. İkinci Bahar, Yeter Anne ve İstanbul Şahidimdir adlı televizyon dizilerinde oyunculuk yapan sanatçı, Ağırlığınca Altın ve Kaç Para? adlı yarışma programlarında sunuculuk görevini üstlendi. 2014'te Pek Yakında, 2018'de Arif v 216 filmlerinde Cem Yılmaz'la çalışmıştır.

Aysun Aslan Uğur ile evli olan Özkan Uğur'un Alişan adında bir oğlu vardır. 2013 yılında lenfomaya yakalandığını açıklayan Uğur, sonraki yıllarda hastalığı atlatmayı başarmıştır.


Adı Soyadı: Zafer Algöz

Ülke: Türkiye

Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1961

Biyografisi

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu'nda açılan 'Gençlik Kursları' ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat hayatına başladı.

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır.