ARAF 3 MÜJDESİ

2006 yılında ilki çekilen ARAF, Türk korku türünün başlangıç filmlerinden sayılıyor. Amerika’ya satılan ilk Türk korku filmi olmasının yanı sıra Murat YILDIRIM ve Hayko CEPKİN gibi yetenekleri Türk sinema ve müzik endüstrisine kazandırdı. 

Zamanının en yüksek korku filmi gişe hasılatlarından birini elde eden ARAF’ın 12 yıl sonra devam filmi ARAF 2 vizyona girdi. Emre KIZILIRMAK, Cevahir TURAN, Recep AKTUĞ gibi sektörün başarılı ve tanınmış oyuncularının birleştiği, konu olarak tekrar Türk korku filmlerine yeni bir bakış açısı kazandıran ARAF 2 izleyiciden yine tam not aldı. 

Yoğun ilgi ve talep dolayısıyla Yönetmen Biray DALKIRAN sinema severleri çok fazla bekletmeden ARAF 3’ün çalışmalarına başladı. Ünlü Yönetmen ARAF 3 için, Amerika’da çektiği korku filmi CROSSBREED’in senaristi Şafak GÜÇLÜ ile birlikte çalıştı. Ünlü Yönetmenin ARAF 3’ün başrolü için Mehmet BAŞTÜRK ile anlaşma imzaladığı öğrenildi. Filmin Türkiye dağıtımını ünlü dağıtım firması BİRFİLM üstlenirken, Amerika dağıtımını da BREAKİNG GLASS gerçekleştirecek.