FMV Galeri Işık’taki “Yuva Beklerken” sergisi, terkedilmiş hayvanlara umut olacak 

FMV Galeri Işık, fotoğraf sanatçısı Aslı Aybars ve Murat Esibatır’ın karelerinden oluşan “Yuva Beklerken” isimli fotoğraf sergisine 16 Ocak–2 Şubat 2018 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak. Hayvanlarda sahipleri tarafından terkedilmenin yarattığı etki ve onların yeni yuva beklemesi üzerine kurgulanan sergi, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği yararına düzenlenecek.


 

FMV Galeri Işık, sevimli dostlarımızın yanında

FMV Galeri Işık’taki “Yuva Beklerken” sergisi, terkedilmiş hayvanlara umut olacak

FMV Galeri Işık, fotoğraf sanatçısı Aslı Aybars ve Murat Esibatır’ın karelerinden oluşan “Yuva Beklerken” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak. Sergi, 16 Ocak – 2 Şubat 2018 tarihleri arasında FMV Galeri Işık Teşvikiye’de ziyaret edilebilecek. Hayvanların üzerinde sahipleri tarafından terkedilmenin yarattığı etki ve onların yeni yuva beklemesi üzerine kurgulanan sergi, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği yararına düzenlenecek.

Sanatseverlerin vazgeçilmez adresi FMV Galeri Işık’ın ev sahipliğini yapacağı Aslı Aybars ve Murat Esibatır’ın “Yuva Beklerken” isimli sergide yer alan fotoğrafların tüm geliri, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği yararına sahipsiz hayvanların bakım ve tedavisi için kullanılacak. “Yuva Beklerken” isimli sergide Aslı Aybars ve Murat Esibatır’ın birbirinden güzel fotoğrafları yer alıyor.

Elde edilecek gelirin tamamının sahipsiz hayvanlarının bakımı ve tedavisine bağışlanacağı sergi, 16 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Feyziye Mektepleri Vakfı Galeri Işık’ta sanatseverlerle buluşacak.