İki Motorlu Hasta Karyolası Fiyatları 

En Ucuz Hasta Yatakları Satış Fiyatları

Sipariş Telefonu: 02164052525 – 05302865343 

En uygun ve sağlıklı medikal ürünlerin tümünü Medikalblog Storeden temin edebilirsiniz.

İstanbul'da Hasta karyolası ihtiyaçlarınız için çeşitli seçenekler sunarak size en uygun ve ekonomik fiyata çözüm sunmaktadır.

Hasta yatağı hastanelerin olmazsa olmazıdır diyebiliriz. Hasta yatağı ihtiyaçlarınız için Medikalblog Store uzun yıllardır sunduğu hizmet kalitesini sürekli geliştirmekte ve gelişen teknolojiyle birlikte ürün gamını ( arge çalışması ) yenilemektedir.

Sağlık için Medikalblog Store sizlere hasta yatakları, hasta karyolası ve hasta yatağı, dışında da sağlık ürünleri sunmaktadır. muayene masası, masaj masası, manuel terapi masası, cilt bakım koltuğu, tüm hastane malzemeleri gibi ürünleri de hizmetinize sunmaktadır.

Medikalblog Store Karyola Kiralama hizmeti de alabilirsiniz.

Böylelikle hastanenin hasta karyolası konusunda anlık yetersiz kalmasının önüne geçilebilmektedir.

Bunun yanında evde bakmak zorunda olduğunuz hastanız için de hasta karyolası kiralayabilirsiniz.

7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz Medikalblog Store ile artık hasta yatağı ihtiyaçlarınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Siz de medikal ürün desteği almak ve bu ayrıcalığı yaşamak isterseniz Medikalblog Store mağazamızı ziyaret edebilir ürünleri inceleyebilir ve siparişleriniz için hemen iletişime geçebilirsiniz.

Ev tipi hasta karyolası, 2 motorlu oluşu hastayı oturur vaziyete getirir, el kumandası ile baş, ayak ve sırt hareket ettirilen, serum askılıklı 2 yıl garantili, 10 yıl yedek parça garantili firmamız tarafından imal edilen medikal üründür.