Aslında Microblading bir dövme olarak düşünülebilir ama acısız olanı. Kaş sanatçıları, çeşitli konfigürasyonlarda 7-16 (veya daha fazla) çıplak gözle ayrıntılı olarak görülemeyecek kadar küçük mikro iğne ile donatılmış kalem benzeri bir makine kullanırlar. Böylece ince vuruşlar yaratarak gerçekçi şekilde kılları taklit edilebilir. Kaşı yapan kişi ayrıca kaşta gölgelendirme tekniği de kullanabilmektedir.

Microblading Kaş Uygulaması Sırasında Acı Hissedilir Mi?

İlk microblading tedavisi en uzunudur. İlk uygulamalar, uygulama yapan kişinin beceri seviyesine bağlı olarak 1,5 ila 2 saat sürebilir.

Uygulama sırasında acı hissetmezsiniz. Alanında uzman kişilere uygulama yaptırmak bu sırada önemlidir. İşini bilerek yapan ve doğru ürünlerle desteklendiğinde asla acı hissedilmeyecektir. Ancak, uygulama yapılan bölge iyileştikçe işlemden sonra bir miktar rahatsızlık hissedebilirsiniz. Ama bu acı bir ağrı kesici ile engellenebilecek derecede küçük ağrılardır.

Microblanding Kaş Uygulamasının İyileşmesi Ne Kadar Sürer?

Uygulamadan sonra 2 haftalık bir bakım gerekmektedir. Uygulamadan hemen sonraki gün, kaş bölgesi koyu renge dönecektir. Bu koyu renk daha sonra yumuşar ve yavaşça soyulur. Sonunda koyu renk kaybolur ve istenilen renge döner.

Tam olarak iyileşme yaklaşık bir ay almaktadır. Ayrıca kaşların asıl rengi de bu süreden sonra tam olarak ortaya çıkacaktır. İstenirse tekrar rötuş yapılabilmektedir.

Kuru cilde sahip olan kişilerin uygulama yapılan bölgeyi nemli tutması gerekecektir ama kesinlikle aşırı derecede suya maruz kalmaması gerekmektedir. Eğer yağlı bir cilde sahipseniz bölgede oluşan yağlanmayı sürekli temizlemek gerekmektedir. Uygulama yapıldıktan sonra cilt türünüze bağlı olarak ürünler önerilecektir.

Microblading Kaş Ne Kadar Süre Dayanır?

“Kalıcı makyaj” olarak bilinse de sonsuza dek sürmez ve renk 2 yıla kadar dayansa da bir zaman sonra solacaktır. Genel olarak insanlara her 6 ayda bir renk ve şekil düzeltmeleri önerilmektedir.

Tırnak Butik'te her türlü güzellik işlemleriniz alanında uzman kişiler tarafından yapılmaktadır. Her işlem kendine özel bir uzmanlık istemektedir. Bu sebeple Microblanding Kaş uygulamanızı gönül rahatlığıyla Tırnak Butik'te yaptırabilirsiniz. Microblanding Kaş uygulamasından önce ve sonra sizlerle özel olarak ilgileniyor, cilt tipinize ve yüz biçiminize uygun şekilde microblanding kaş uygulaması yapıyoruz.

Bunun yanında Tırnak Butik'te kalıcı makyaj ve oje, protez tırnak, kıl tekniği, kirpik lifting ve kirpik lifting botox yaptırabilirsiniz. Ayrıca makyaj ve uygulama eğitimlerimi de vermekteyiz. Kirpik Lifting/Botox, İpek Kirpik ve Volume Kirpik, Microblading (Kıl Tekniği), Protez Tırnak Eğitimi alabilirsiniz.

Microblanding kaş uygulamasıyla ilgili detaylı bilgi istersiniz: https://www.tirnakbutik.com/microblading-kas/