e-nabız için tıklayın


Sağlık Verilerinize Her Yerden Ulaşın

e-Nabız’a bilgisayarınızdan ulaşabileceğiniz gibi, IOS ve Android işletim sistemine sahip tüm akıllı cihazlarla da bağlanabilirsiniz. Böylece gittiğiniz farklı sağlık kuruluşlarında yapılan muayene bilgisi detayları, reçete ve ilaç bilgileriniz, farklı laboratuvarlarda yapılan tetkikler ile tıbbi görüntüleriniz ve bunların raporları gibi size ait daha birçok sağlık bilgisine her an, her yerde ulaşabilirsiniz.


Aile Hekimimden nasıl geçici şifre alabilirim?

e-Devlet şifreniz yoksa e-Nabız sistemine kaydolmak için aile hekiminize başvurabilirsiniz. Aile hekiminiz T.C. kimlik numaranız ve cep telefonu numaranızı sisteme kaydedecektir. Cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu aile hekiminizle paylaştığınızda, e-Nabız sistemine giriş yapabileceğiniz geçici şifreniz ikinci bir kısa mesaj olarak gelecektir. Geçici şifrenizle e- Nabız sistemine giriş yapabilir, profilinizi oluşturabilirsiniz.


Acil sağlık verilerim nelerdir?

“Acil sağlık verilerim” alanı acil bir durumda ya da kendinizi ifade edemediğinizde size müdahale eden sağlık ekibinin daha doğru ve hızlı sağlık hizmeti sunmasına imkân sağlayan bilgileri içerir. Kullandığınız cihazlar, kronik hastalıklarınız, düzenli kullandığınız ilaçlar, geçirdiğiniz ameliyatlar, alerji bilgileriniz ve sizin belirleyeceğiniz diğer bilgileri kullanarak “acil sağlık verilerinizi" sisteme kaydedebilirsiniz.


e-Nabız’da görünmeyen sağlık verilerim için ne yapmalıyım?

e-Nabız sisteminde göremediğiniz sağlık verileriniz (muayene, rapor, reçete vb. bilgiler) varsa 184 ALO SABİM hattını arayarak destek alabilirsiniz.


Hangi sağlık tesislerindeki görüntülerime erişebilirim?

e-Nabız aracılığıyla tıbbi görüntülerinize erişebilmeniz için, gittiğiniz sağlık tesisinin Teletıp sistemine entegre olması gerekmektedir. Ziyaret ettiğiniz sağlık tesisi Teletıp sistemine entegre olmuşsa e-Nabız sisteminde bu sağlık tesisinden gelen tıbbi görüntülerinizi ve raporlarınızı görebilirsiniz. Teletıp/Teleradyoloji sistemine entegre olan sağlık tesislerinin listesine erişmek için tıklayınız.