Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!

Wish More Hotel Istanbul, Ocak ayına özel hazırladığı kestane menüsü ile içinizi ısıtacak. Kestanenin her halini keşfedebileceğiniz tatlardan oluşan menüde, çorbadan salataya, etli ana yemekten tatlıya birçok lezzeti bulabilmek mümkün.

Kış mevsiminin en leziz habercilerinden olan kestane tezgâhlardaki yerini aldı. Cezbedici kokusu ile yürüdüğümüz caddeleri saran, çıtır çıtır görüntüsü ile iştahımızı kabartan kestane, soğuk havalarda içimize sımsıcak duygular yaymaya yetiyor. Wish More Hotel Istanbul ise kışı sevme sebeplerimizden biri olan bu özel lezzeti eşsiz reçetelerinin başrolüne oturtarak Ocak ayının tadına tat katıyor. Kestanenin her halini keşfetmek isteyenleri konsept restoranında ağırlayan lüks otel, zengin menüsü ile kestane severleri mutlu ediyor.

5 yıldızlı otelin yetenekli ve tecrübeli şefleri tarafından hazırlanan menüsünde trüf mantarı yağı eşliğinde kestaneli sebze çorbası, avokado, mandalina ve hardal sos ile lezzetlendirilmiş kestaneli kış salatası, kök sebzeler eşliğinde kestaneli ve orman mantarlı piliç sarma, taze baharatlar, domates, yeşil biber, fıstık ve üzümlü Osmanlı pilavıyla servis edilen güveçte kestaneli kuzu ve kestaneli & çikolatalı pasta yer alıyor. Dileyen misafirlerin set menü de tercih edebileceği Wish More Hotel Istanbul’da kestane keyfi Ocak ayının sonuna kadar sürecek.

Wish More Hotel Istanbul hakkında:

Wish More Hotel Istanbul, 2016 yılında Bayrampaşa’da hizmete açılmıştır. 5 yıldızlı otel kategorisindeki otel, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan merkezi lokasyonu, gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Wish More Hotel Istanbul’un 29’u süit toplam 198 odası, 7 toplantı salonu, bir konferans salonu, bir balo salonu, açık etkinlik alanı ve restoranı bulunmaktadır. 2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açıktır. Wish More Hotel, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri oluşturmayı hedeflemekte, otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonu ile faaliyet göstermektedir.