Adres: Harbiye Mahallesi, Halaskargazi Caddesi Hilton Oteli No:50 Kat.9, 34367 Şişli/İstanbul

Çalışma saatleri: 

Bugün açık · 12:00–15:00, 18:00–23:00

Telefon: (0212) 343 80 81

Rezervasyon: dubbindian.com



Hint mutfağının eşsiz lezzetlerini İstanbullularla buluşturan Hilton İstanbul Bosphorus’ta yer alan Dubb Indian Bosphorus, Zorlu PSM’de yakın zamanda sahnelenecek Taj Express ve Blue Man Group gösterilerine %25 indirimli giriş fırsatı sunuyor.

Dubb Indian Bosphorus Önce Mideye Sonra Gözlere Bayram Ettirecek

Hint mutfağının eşsiz lezzetlerini İstanbullularla buluşturan Hilton İstanbul Bosphorus’ta yer alan Dubb Indian Bosphorus, Zorlu PSM’de yakın zamanda sahnelenecek iki muhteşem gösteriye indirimli giriş fırsatı sunuyor. Hindistan kültürünü yakından deneyimleyebileceğiniz Taj Express ve gittiği her yerdeki özgün şovuyla seyircileri kendisine hayran bırakan Blue Man Group biletleri şimdi Dubb misafirlerine %25 indirim avantajı sağlıyor.

Hint mutfağının en önemli seçkilerini, yerel lezzetlerini, Hint yemek sunum kurallarına uygun olarak servis eden, Hilton İstanbul Bosphorus’un 9. katında yer alan Dubb Indian Bosphorus, mistik lezzet yolculuğuna çıkardığı misafirlerini şimdi Zorlu PSM’deki iki büyüleyici şova özel bir indirimle davet ediyor.

Olağanüstü bir görsel şölen sunan ve Dubb misafirlerine iki kişi veya üstü rezervasyonlarda %25 indirim avantajı sağlayan gösterilerden ilki Bollywood dünyasını geleneksel danslarla, kostümlerle ve Hindistan’ın ikonik müzikleriyle tecrübe edebileceğiniz Taj Express müzikali olacak. Bollywood’un en ünlü koreograflarının, klasik Hint kültürü ile çağdaş koreografiyi birleştirerek, birbirinden yetenekli dansçıların da yardımıyla ortaya çıkardığı bu çok özel performans, 23-28 Ocak tarihleri arasında izlenebilecek... İsmini, ekibin bizzat yaratıp bir kimlik olarak büründüğü mavi karakterden alan ve sahne şovuyla dünyaca ünlü bir fenomene dönüşen Blue Man Group ise yine Dubb misafirlerine %25 indirim sunan ikinci etkinlik olacak. Gösteri, 13 - 25 Şubat tarihleri arasında 24 performansla sahne alacak.

Sunduğu lezzetlerle İstanbul’da Hindistan ruhunu yaşatan Dubb Indian Bosphorus’un menüsüyle midenizi bayram ettirirken; gösteri sanatları düşkünlerini mutlu edecek %25 indirim kuponu fırsatını da kaçırmayın.