Bağcılar Lokman Hekim Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

NAVİGASYONLA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Harita, Nerede, Yol Tarifi

Telefon

0212 656 88 4041

Belgegeçer

0212 656 88 51

Eposta

Göndermek için tıklayınız

WEB

http://lokmanhekimocem.meb.k12.tr

Adres

Kirazlı Cd. 1241 Sk. No 6 Güneşli /Bağcılar/ İSTANBUL

Vizyon

Bilimsel kriterleri ilke edinip, dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamak.Bu sayede otizmli bireylerin eğitiminde daha üst seviyelere ulaşmaktır. Geliştirdiğimiz projelerle “Örnek Alınan Bir Özel Eğitim Uygulama Merkezi” olmaktır.

Misyon

“Hiç kimse eğitim-öğretim hakkından mahrum bırakılamaz.” ilkesinden yola çıkarak,otizmli bireylere eğitim vermekteyiz.Eğitimde fırsat eşitliğine olan inancımız, bizleri bölgemizde bulunan tüm otizmli bireylere ulaşım, onları performansları ölçüsünde; eğitim-öğretim adı altında kurumumuzun tüm imkânlarından faydalandırmaktır. Bölgemizde gerekli bilgilendirme seminerleri çerçevesinde toplumu bilgilendirirken, kurduğumuz eğitim sistemiyle gerçek yaşama hazırladığımız otizmli bireylerin topluma uyum becerilerini geliştirmektir. Aileleri, otizmli bireylerin ihtiyaç duydukları konular çerçevesinde "Aile Destek Programları" ile eğitime tabi tutup,bilgilendirmektir. Böylece çocuğu merkeze alan bir anlayışla aile,okul ve çocuk üçgeninde çağdaş,kaliteli,sürekli ve kalıcı bir eğitim vermektir.

Başarılar

Öğretmen :70

Rehber Öğretmen :1

Öğrenci :130

Derslik :35

Müzik Sınıfı :1

Resim Sınıfı :0

BT Sınıfı :1

Misafirhane :0

Kütüphane :0

Fen Labaratuarı :0

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :0

Spor Salonu :1

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yemekhane :1

Kantin :0

Revir:0

Bahçe :0

Saatler

09:20-14:10

Isınma

Doğalgaz (Kalorifer)

Bağlantı

ADSL (2 Mbit)

Yabancı Dil

Ulaşım

Toplu Taşıma İle ; Mecidiyeköy´den 97M nolu otobüsle Türk Telekom durağında inilerek, Şirinevlerden 97 ve 97E nolu otobüslerle Türk Telekom durağında inilerek ya da Şirinevler dolmuş durağından MahmutBey caddesinden geçen dolmuşlara binilip Bağcılar Belediyesi´nde inilerek gelinebilir. Özel Araç ile; Google Maps haritasından ´Yol tarifi al´ı seçin A kutucuğuna bulunduğunuz konumu,B kutucuğuna Bağcılar Belediyesi yazın ve YOL TARİFİ AL butonuna basın,karşınıza detaylı yol tarifi çıkacaktır.

Servis Bilgisi

Yerleşim Yeri

İstanbul İli /Bağcılar İlçesi /Güneşli Semti/Merkez Mahallesi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Merkezi Konumdadır.